Ajutor

NEW ARTICLE

Cum să te distrezi în timp ce înveţi engleza.

Limba engleză este necesară în multe cariere și este într-adevăr o abilitate de a se dezvolta în mod constant. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor pentru a obține o mai bună și toată lumea nu poate călători într-o limba engleză este limba ta maternă sau produce lectii particulare.
În cazul în care poate fi liber și de distracție, e mai bine!
Iată câteva modalități libere și distractiv de a îmbunătăți engleza (aproape) fără eforturi:

- Faceți cunoștință cu străini și participe la evenimente de schimb lingvistice


Nu este necesar de a trăi în străinătate pentru a practica limba cu cineva a carui limba engleză este limba maternă sau adopție.
Poliglot Club fullfil necesitatea franceză să vorbească limba engleză ... și invers! Arbitraj există în diferite orașe din Franța și din întreaga lume !
Poliglot Club oferă întâlniri de schimb de limba în limba engleză și în toate limbile. Învață limbi și întâlni oameni noi, în același timp!
După crearea profilului dumneavoastră pe site-ul, va fi capabil de a găsi noi prieteni și de schimb on-line prin e-mail sau skype, cere întrebări , posta o intrare în limba engleză și l-au corectat.

- străinii gazdă la locul tau


Puteți invita vorbitori nativi de limba engleză la Casa de grație poliglot Club! Nu numai ca vei intalni oameni noi, practica limba engleza, dar va fi capabil să fie găzduit gratuit în timpul următoarea călătorie! Pentru a face acest lucru, specifica pe profilul pe care doriți să găzduiască (casuta 'gazdă cineva acasă').

- Uita-te la filme în limba engleză


Există 3 etape, în funcție de nivelul de (și dificultate de înțelegere):
1. Uita-te la seria în limba engleză, cu subtitrare în limba maternă
2. Uita-te-le cu subtitrate în limba engleză
3. Apoi începe vizionarea în doar limba engleză!
Unele serii sunt deosebit de ușor de înțeles, probabil, pentru că actrițele interpreta personaje burgheze, care articulează bine, 'Neveste disperate' este astfel deosebit de recomandat pentru a începe. În schimb, Wire, folosind argou de Baltimore, este extrem de dificil. Un alt sfat: nu ezitati sa ma uit la o serie în limba engleză știți deja, vă va fi mai puțin frustrat să nu înțeleagă unele detalii, și va fi mai ușor pentru tine de a face legătura între limba engleză și vocabulare de limbă maternă.

- Aflați mulțumită lucrurile pe care le iubesc


Pentru a face învățarea mai ușoară, pur și simplu alege subiectele dvs. de interes. Iti place foto? Fotbal? Art? Haine? Indiferent hobby-urile tale, traduce pasiunea ta în limba engleză și începe dumneavoastră de cercetare: vizitați site-uri în limba engleză devotați să-l. Veți învăța nu numai nouă vocabular, dar, de asemenea descoperi informații cu privire la pasiunea ta, autori, subiecte pe care nu știu încă. Veti dezvolta și cultura ta bilingvă!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All