Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan å ha det gøy mens du lærer engelsk?

Engelsk er nødvendig i mange yrker, og er virkelig en ferdighet å utvikle jevnt og trutt. Men det er ikke alltid lett å få bedre og alle kan ikke reise i et engelsktalende land eller råd til privattimer.
Hvis det kan være gratis og morsomt, det er bedre!
Her er noen gratis og morsomme måter å forbedre din engelsk (nesten) uten innsats:

- Møt utlendinger og delta på språkutvekslings hendelser


Det er ikke nødvendig å bo i utlandet for å praktisere språket med noen som har engelsk er mors eller adopsjon språk.
Polyglot Club fullfil behovet for fransk for å snakke engelsk ... og vice versa! Foreningen finnes i ulike byer i Frankrike og over hele verden !
Polyglot Club tilbyr språkutvekslingsmøter på engelsk og på alle språk. Lære språk og møte nye mennesker på samme tid!
Når du har opprettet din profil på nettstedet, vil du være i stand til å finne nye venner og utveksling online via e-post eller skype, spør spørsmål , legge inn en oppføring i engelsk og få det rettet.

- Host utlendinger på ditt sted


Du kan invitere engelsk som morsmål hjemme takket være Polyglot Club! Ikke bare vil du møte nye mennesker, øve på engelsk, men du vil være i stand til å være vert for fri under din neste tur! For å gjøre dette, angir på profilen din at du ønsker å være vert (avkrysnings 'Host noen hjemme').

- Se filmer på engelsk


Det er tre stadier, avhengig av ditt nivå (og vanskelighetsgrad av forståelse):
1. Se serien på engelsk med undertekster på ditt eget språk
2. Se dem med tekstet på engelsk
3. Deretter begynne å se på engelsk!
Noen serien er spesielt enkel å forstå sannsynligvis fordi skuespillere tolke borgerlige tegn som artikulere godt, er 'Frustrerte fruer' og dermed spesielt anbefalt å starte. I motsetning til dette, The Wire, ved hjelp av slang av Baltimore, er meget vanskelig. Et annet tips: ikke nøl med å se en serie på engelsk du allerede vet, vil du være mindre frustrert ikke å forstå noen detaljer, og det vil være lettere for deg å gjøre tilkoblingen mellom engelsk og morsmålet ditt vokabular.

- Lær takk til de tingene du liker


For å gjøre læring enklere å velge dine emner av interesse. Liker du bildet? Fotball? Kunst? Klær? Uansett dine hobbyer, sette din lidenskap til engelsk og starte forskning: besøk engelskspråklige nettsteder viet til det. Du vil ikke bare lære nytt vokabular, men også oppdage informasjon om din lidenskap, forfattere, fag du vet ikke ennå. Du vil utvikle og tospråklige kultur!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All