Pomoć

NEW ARTICLE

Kako se zabaviti, a učenje engleskog jezika?

Engleski je potrebno u mnogim karijerama i stvarno umijeće stalno razvija. Međutim, to nije uvijek lako dobiti bolje i svatko ne mogu putovati u zemlje engleskog govornog područja, ili si priuštiti privatne lekcije.
Ako to može biti besplatno i zabavno, to je bolji!
Ovdje su neke besplatne i zabavne načina da poboljšate svoj engleski (gotovo) bez napora:

- Upoznajte strance i pohađaju jezične razmjene događaje


To nije nužno živjeti u inozemstvu vježbati jezik s nekim čiji je engleski materinji jezik ili usvajanje.
Poliglota Club ispunjavaju potrebu za francuski govoriti engleski ... i obrnuto! Udruga postoji u raznim gradovima u Francuskoj i svijetu !
Poliglota Club nudi razmjena sastanaka jezika na engleskom jeziku i na svim jezicima. Saznajte jezika i upoznati nove ljude u isto vrijeme!
Nakon izrade svoj ​​profil na stranici, vi ćete biti u mogućnosti naći nove prijatelje i razmjenu online putem e-maila ili Skype, pitajte pitanja , postavite unos na engleskom jeziku, a ima ga ispraviti.

- domaćin stranci na svoje mjesto


Možete pozvati izvornih govornika engleskog kod kuće zahvaljujući Polyglot Club! Ne samo da će vam upoznati nove ljude, vježbati engleski, ali ćete biti u mogućnosti da se domaćin za besplatno tijekom sljedećeg putovanja! Da biste to učinili, navesti na svoj profil koji želite ugostiti (okvir 'domaćin je netko kod kuće').

- Gledajte filmove na engleskom jeziku


Postoje 3 faze, ovisno o vašoj razini (i vaše poteškoće razumijevanja):
1. Gledajte seriju na engleskom jeziku s titlovima na svom materinjem jeziku
2. Gledajte ih s engleskim podnaslovima
3. Zatim početi gledati samo na engleskom!
Neki serije su posebno jednostavan za shvatiti, vjerojatno zbog glumice tumače građanske znakova koji artikuliraju i, 'Kućanice' Tako se posebno preporuča za početak. Nasuprot tome, žica, koristeći žargon Baltimore, vrlo je teško. Još jedan savjet: nemojte se ustručavati gledati serije na engleskom jeziku što već znate, od vas će biti manje frustriran da ne razumiju neke detalje, a to će biti lakše za vas da se veze između engleskog i maternji jezik rječnika.

- Saznajte zahvaljujući stvari koje volite


Da bi vaše učenje lakše, jednostavno odaberite svoje teme od interesa. Volite li fotografiju? Nogomet? Art? Odjeća? Bez obzira na vaše hobije, prevesti svoju strast na engleski i započeti istraživanje: posjetite engleskom jeziku stranice posvećene njemu. Ne samo da ćete naučiti novi vokabular, ali i otkriti informacije u vezi svoje strasti, autori, predmete koje još ne znamo. Vi ćete razviti i vaš dvojezično kultura!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All