Apua

NEW ARTICLE

Kuinka aloittaa seikkailu puolan kanssaPuola on yleisesti tunnustettu yhdeksi vaikeimmista kielistä maailmassa.

'Ruhisevien' sanojen, kielenkäytön ja epätyypillisten tavuklusterien kertyminen on vaikea lausua ulkomaalaisten painajainen.

Runsaat kieliopin säännöt ja sanojen epäselvyys ovat myös vaikeuksia, jotka jokaisen oppijan on selviydyttävä.

Kielitaidon opiskeluun ja parantamiseen on monia menetelmiä, mutta mitkä niistä sopivat puolaksi?
Kuinka tehdä tästä kielestä helppo opiskella?

Tässä on vinkkejä, jotka auttavat sinua parantamaan puolasi oppimista.

Ensinnäkin, kuuntele puolaa. On mahdotonta oppia mitään vierasta kieltä ilman yhteyttä siihen. Anna aivojesi sopeutua uusiin ääniin ja sanastoon.

Sinun tulisi kuunnella luonnollisesti puhuvia ihmisiä ja tottua askel askeleelta puolaan.

Muista, että ääniraidan lomakekurssien käyttö ei ole hyvä idea. Tämäntyyppiset tietueet ovat melko keinotekoisia eivätkä salli meidän sijoittua 100 prosenttiin.

Tosielämässä puolalaiset puhuvat hyvin nopeasti eivätkä erota selvästi koskaan sanaa. Suosittelen, että tilaat puolalaiset YouTuberit, muun muassa 7 metrów pod Ziemią, Inaczej Mówiąc ja Arlena Witt .
Tämän kanavan tekijät käyttävät loistavaa, virallista kieltä ja heillä on hyvä sanasto.

Toinen tapa viedä kieli jokapäiväiseen elämään on kuunnella puolalaisia kappaleita. Ääniraitoja on tuhansia, joten jokainen löytää jotain houkuttelevaa.

Tällä hetkellä suosituimpia muusikoita ovat Dawid Podsiadło, Natalia Nykiel, Cleo, Roksana Węgiel ja Vicky Gabor .

Älä odota, luo soittolista!

Toiseksi yritä yhdistää puolan oppimisprosessi intohimoihisi. Oletko kiinnostunut historiasta? Lue Puolan menneisyydestä. Luota minuun, se on erittäin mielenkiintoista. Käännä artikkelit sanalta sanalle ja hae uusia sanoja.

Onko matkustaminen harrastuksesi? Suunnittele pieni matka Puolaan. Käytä puolan verkkosivustoja saadaksesi tietoja houkuttelevista paikoista ja näkemisen arvoisista nähtävyyksistä tai museoista. Tule Puolaan ja kohdista tietosi todellisuuden kanssa.

Oletko kiinnostava ruoanlaitossa? Valmista puolalaisia kansallisia ruokia kotona. Löydä joitain reseptejä Internetistä ja yritä muistaa, miten nimemme tuotteet ja annetut toimet.

Pysy avoinna uusille kokemuksille ja älä pelkää virheitä.
Kolmanneksi, hanki puolalaiset ystävät. Voit tavata puolalaisia melkein kaikkialla. Jos sinulla on tilaisuus, keskustele turistien kanssa. On upea vaihtoehto aloittaa uusi ystävyys! Internetin ansiosta voit keskustella puolalaisten kanssa ja pyytää heiltä kaikkea mitä haluat tietää. Ole rohkea! Emme koskaan kiellä apua.

Polyglot Clubin kaltaiset verkkosivustot antavat sinulle valtavan mahdollisuuden harjoitella kielitaitoasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta!
Lopuksi, muista huomata edistymisesi ja tehdä muistiinpanoja. Kirjoita jokainen oppimasi sana muistikirjaan. Toinen vaihtoehto on laatia sanastoluettelo Quizletiin, jossa voit myös harjoittaa uusia sanoja. Yritä sitoa sanat kuvilla. Se auttaa sinua yhdistämään äänet näkymään.

Olisi myös hienoa, jos kiinnität paperia, jossa on puolalaisia sanoja, perusesineisiin, joita käytät päivittäin. Se saa sinut tutkimaan alitajuntaan proosaisissa toiminnoissa. Ole luova!

Yhteenvetona voidaan todeta, että se ei mittaa, minkä oppimistavan valitset, menetelmän on oltava sinun. Löydä jotain, mikä antaa sinulle tyydytystä ja vapautta opiskelun aikana. Pysy kärsivällisenä ja anna itsellesi paljon aikaa. Mitään ei tapahdu yhtäkkiä.

Vain kova työ tekee meistä!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  2 All