Hjælp

NEW ARTICLE

Sådan starter du et eventyr med polskPolsk er almindeligt anerkendt som et af de sværeste sprog i verden.

Akkumulering af 'raslende' ord, bøjning og atypiske stavelsesklynger, der er vanskelige at udtale, er mareridt for udlændinge.

Rigdom af grammaregler og tvetydighed i ord er også vanskeligheder, som enhver elev har brug for at klare.

Der er mange metoder til at studere og forbedre sprogfærdigheder, men hvilke er egnede til polsk?
Hvordan gør jeg denne tunge nem at studere?

Her er tip, der hjælper dig med at forbedre din måde at lære polsk på.

Først skal du lytte til polsk. Det er umuligt at lære noget fremmedsprog uden kontakt med det. Lad din hjerne tilpasse sig nye lyde og ordforråd.

Du bør lytte naturligt talende mennesker og trin for trin vænne sig til polsk.

Husk at bruge lydsporskurserne ikke er en god idé. Denne type optegnelser er ret kunstig og tillader os ikke at rumme 100%.

I virkeligheden taler polske folk meget hurtigt, og de skelner ikke tydeligt mellem ord. Jeg anbefaler dig stærkt at abonnere polske YouTubere, blandt andet 7 metrów pod Ziemią, Inaczej Mówiąc og Arlena Witt .
Skaberne af denne kanal bruger strålende, officielt sprog, og de har god diksion.

En anden måde at introducere sproget på i hverdagen er at lytte til polske sange. Der er tusindvis af lydspor, så alle finder noget tiltalende.

I øjeblikket er en af de mest populære musikere Dawid Podsiadło, Natalia Nykiel, Cleo, Roksana Węgiel og Vicky Gabor .

Vent ikke, opret din playliste!

For det andet, prøv at forbinde processen med at lære polsk med dine lidenskaber. Er du begejstret for historien? Læs om Polens fortid. Tro mig, det er ekstremt interessant. Ord for ord oversætter artiklerne og fanger nye ord.

Er rejser din hobby? Planlæg en lille tur til Polen. Brug polske websteder til at få nogle oplysninger om attraktive steder og værd at se seværdigheder eller museer. Kom til Polen og konfronter din viden med virkeligheden.

Er du interessant i madlavning? Forbered polske nationale retter derhjemme. Find nogle opskrifter på Internettet, og prøv at huske, hvordan vi navngiver produkterne og givne handlinger.

Hold åbent for nye oplevelser og vær ikke bange for at lave fejl.
For det tredje, lav en polsk ven. Du kan møde polske mennesker næsten overalt. Hvis du har en lejlighed, skal du tale med turisten. Det er en fantastisk mulighed at starte nyt venskab! Takket være Internettet er du i stand til at chatte med polske folk og bede dem om alt, hvad du vil vide. Vær mod! Vi nægter aldrig hjælp.

Webstederne som Polyglot Club giver dig en enorm chance for at øve dine sprogfærdigheder. Gå ikke glip af denne mulighed!
Endelig skal du huske at lægge mærke til dine fremskridt og lave notater. Skriv hvert ord, som du lærer i notebogen. En anden mulighed er at forberede ordforrådslisten på Quizlet, hvor du også kan træne i forbindelse med nye ord. Prøv at binde ordene med billeder. Det hjælper dig med at knytte lydene til visningen.

Det ville også være dejligt, hvis du klæber stykke papir med polske ord til grundlæggende objekter, som du bruger hver dag. Det får dig til at studere ubevidst under prosaiske aktiviteter. Vær kreativ!

Afslutningsvis måler det ikke, hvilken læringsmetode du vælger, metoden skal være din. Find noget, der giver dig tilfredshed og frihed under studiet. Bliv tålmodig og giv dig selv meget tid. Intet sker pludselig.

Kun hårdt arbejde gør mester!

Related topics: