Ajuda

NOU ARTICLE

Com començar una aventura amb el polonèsEl polonès és comunament reconegut com un dels idiomes més durs del món.

L’acumulació de paraules “xiuxiuejades”, la declinació i els grups de síl·labes atípiques difícils de pronunciar són un malson d’estrangers.

La riquesa de les regles gramaticals i l’ambigüitat de les paraules també són dificultats a les quals tot estudiant ha de fer front.

Hi ha molts mètodes per estudiar i millorar les habilitats lingüístiques, però quins són els adequats per al polonès?
Com fer que aquesta llengua sigui fàcil d’estudiar?

Aquí teniu consells que us ajudaran a millorar la vostra manera d’aprendre polonès.

En primer lloc, escolteu el polonès. És impossible aprendre una llengua estrangera sense tenir-hi contacte. Deixeu que el vostre cervell s’adapti als nous sons i vocabulari.

Hauríeu d’escoltar gent de parla natural i acostumar-vos pas a pas al polonès.

Recordeu, no és una bona idea utilitzar els cursos de la forma de la banda sonora. Aquest tipus de registres són més aviat artificials i no ens permeten acomodar-los al 100%.

A la vida real, els polonesos parlen molt ràpidament i no distingeixen mai les paraules. Us recomano que us subscriviu a YouTubers polonesos, entre altres 7 metrów pod Ziemią, Inaczej Mówiąc i Arlena Witt .
Els creadors d’aquest canal fan servir un llenguatge oficial brillant i tenen una bona dicció.

Una altra manera d’introduir l’idioma en la vida quotidiana és escoltar cançons poloneses. Hi ha milers de bandes sonores, de manera que tothom trobarà alguna cosa atractiva.

Actualment, un dels músics més populars són Dawid Podsiadło, Natalia Nykiel, Cleo, Roksana Węgiel i Vicky Gabor .

No esperis, crea la teva llista de reproducció.

En segon lloc, intenteu connectar el procés d’aprenentatge del polonès amb les vostres passions. Ets un apassionat de la història? Llegiu sobre el passat de Polònia. Confia en mi, és extremadament interessant. Paraula per paraula tradueix els articles i atrapa paraules noves.

Viatjar és la teva afició? Planifiqueu un petit viatge a Polònia. Utilitzeu llocs web polonesos per obtenir informació sobre llocs atractius i llocs d'interès o museus dignes de veure. Vine a Polònia i confronta el teu coneixement amb la realitat.

T’interessa la cuina? Prepareu plats nacionals polonesos a casa. Cerqueu algunes receptes a Internet i intenteu recordar com anomenem els productes i les accions donades.

Mantingueu la ment oberta per a noves experiències i no tingueu por de cometre errors.
En tercer lloc, fer amics polonesos. Podeu conèixer gent polonesa gairebé a tot arreu. Si teniu ocasió, parleu amb els turistes. És una opció fantàstica per començar una nova amistat! Gràcies a Internet, podeu xatejar amb polonesos i demanar-los tot el que vulgueu saber. Sigues valent! Mai rebutgem l’ajut.

Els llocs web com Polyglot Club us ofereixen una gran oportunitat per practicar les vostres habilitats lingüístiques. No perdis aquesta oportunitat!
Finalment, recordeu notar el vostre progrés i prendre notes. Escriviu totes les paraules que aprendreu al quadern. Una altra opció és preparar una llista de vocabulari a Quizlet on també podeu fer exercici relacionat amb paraules noves. Intenteu lligar les paraules amb imatges. Us ajuda a associar els sons amb la vista.

També seria fantàstic enganxar trossos de papers amb paraules polides als objectes bàsics que utilitzeu cada dia. Fa que estudieu inconscientment durant les activitats prosaiques. Sigues creatiu!

En conclusió, no mesura quina forma d’aprenentatge escollireu, el mètode ha de ser vostre. Trobeu alguna cosa que us doni satisfacció i llibertat durant l’estudi. Mantingueu-vos pacients i doneu-vos molt de temps. No passa res de sobte.

Només el treball dur és perfecte.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 3  2 All