Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan starte et eventyr med polskPolsk er ofte anerkjent som et av de vanskeligste språkene i verden.

Akkumulering av 'raslende' ord, bøyning og atypiske stavingsklynger som er vanskelige å uttale er mareritt for utlendinger.

Rikdom med grammaregler og tvetydighet i ord er også vanskeligheter som alle elever trenger å takle.

Det er mange metoder for å studere og forbedre språkferdigheter, men hvilke passer for polsk?
Hvordan gjøre denne tungen enkel å studere?

Her er tips som hjelper deg med å forbedre din måte å lære polsk på.

Først, hør på polsk. Det er umulig å lære noe fremmedspråk uten kontakt med det. La hjernen din tilpasse seg nye lyder og ordforråd.

Du bør lytte naturlig talende mennesker og trinn for trinn bli vant til polsk.

Husk at bruk av lydsporskurs er ikke en god ide. Denne typen poster er ganske kunstige og tillater oss ikke å innkvartere 100%.

I det virkelige liv snakker polske mennesker veldig fort, og de skiller ikke klart ut ord. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å abonnere på polske YouTubers, blant annet 7 metrów pod Ziemią, Inaczej Mówiąc og Arlena Witt .
Skaperne av denne kanalen bruker strålende, offisielt språk, og de har god diksjon.

En annen måte å introdusere språket i dagliglivet er å lytte til polske sanger. Det er tusenvis av lydspor, så alle vil finne noe tiltalende.

For tiden er en av de mest populære musikerne Dawid Podsiadło, Natalia Nykiel, Cleo, Roksana Węgiel og Vicky Gabor .

Ikke vent, lag spillelisten din!

For det andre, prøv å koble prosessen med å lære polsk med lidenskapene dine. Er du entusiast av historie? Les om Polens fortid. Stol på meg, det er ekstremt interessant. Ord for ord oversetter artiklene og fanger nye ord.

Er det å reise på hobbyen din? Planlegg en liten tur til Polen. Bruk polske nettsteder for å få litt informasjon om attraktive steder og verdt å se severdigheter eller museer. Kom til Polen og konfronter din kunnskap med virkeligheten.

Er du interessant i matlaging? Tilbered polske nasjonale retter hjemme. Finn noen oppskrifter på Internett, og prøv å huske hvordan vi navngir produktene og gitt handlinger.

Hold åpent sinn for nye opplevelser og ikke vær redd for å gjøre feil.
For det tredje, få en polsk venn. Du kan møte polske mennesker nesten overalt. Hvis du har en anledning, snakk med turisten. Det er et fantastisk alternativ å starte nytt vennskap! Takket være Internett kan du chatte med polske folk og be dem om alt du vil vite. Vær mot! Vi nekter aldri hjelp.

Nettstedene som Polyglot Club gir deg enorm sjanse til å øve deg på språkkunnskapene dine. Ikke gå glipp av denne muligheten!
Til slutt, husk å legge merke til fremgangen din og lage notater. Skriv hvert ord du vil lære i notatboken. Et annet alternativ er å lage ordliste på Quizlet hvor du også kan gjøre noen øvelser knyttet til nye ord. Prøv å binde ordene med bilder. Det hjelper deg å knytte lydene til visningen.

Det ville også være flott om du holder papir med polske ord til grunnleggende gjenstander du bruker hver dag. Det gjør at du vil studere ubevisst under prosaiske aktiviteter. Vær kreativ!

Avslutningsvis måler det ikke hvilken måte du lærer på, du må velge, metoden må være din. Finn noe som gir deg tilfredshet og frihet under studiet. Vær tålmodig og gi deg mye tid. Ingenting skjer plutselig.

Bare hardt arbeid gjør mester!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All