Ajuda

NOU ARTICLE

Quin és l'idioma més difícil d'aprendre?Alguns idiomes requereixen més d'un any d'estudi per aprendre els conceptes bàsics mentre que altres prenen només unes poques setmanes. Però, quin és el més difícil de tots? Un rànquing de la UNESCO proposa el top 10 dels idiomes més difícils del món.

1: xinès


Xina és un llenguatge particularment difícil, especialment la seva forma escrita.
Caràcters xinesos donen cap pista sobre la pronunciació i el to del sistema que pot donar un nou significat a les paraules.

2: grec


Un llenguatge que és especialment difícil a causa dels seus complexes regles d'accentuació. No obstant això, l'accentuació és molt important, perquè fa que moltes inflexions que poden canviar el significat de la paraula.

3: Àrab


Un alfabet de 28 lletres, una lectura de dreta a esquerra, a pocs vocals, la llengua àrab és molt difícil d'entendre. Té una construcció complexa de les paraules a partir d'una arrel base. Les lletres guturals seran els primers obstacles per Anglès i estudiants de francès.

4: islandès


El seu vocabulari arcaic i gramàtica complex fan que sigui molt difícil de dominar. La principal dificultat de la Icelandic rau en el fet que algunes vocals es veuen afectats pel seu entorn amb declinacions i conjugacions. A més, la mateixa paraula pot prendre fins a 70 'formes' diferents.

5: japonesa


Influenciat pel xinès, l'idioma japonès també pren prestades moltes paraules en anglès des de la Segona Guerra Mundial. La gran dificultat del llenguatge prové de la diferència entre la paraula escrita i la parlada. La gramàtica permet expressar una àmplia gamma de la cortesia lingüística i formalitat.

6: Finès


Aquesta llengua nòrdica té una gramàtica molt complex, amb 15 casos. Sufixos finlandesos s'utilitzen sovint en altres idiomes utilitzen pronoms i preposicions. El finlandès també modificarà verbs, substantius, pronoms, adjectius i els números en funció del seu paper en la sentència.

7: alemany


Es tracta d'una llengua flexiva on totes les paraules no són invariables) amb conjugacions i declinacions amb no menys de tres gèneres gramaticals masculí, femení i neutre. Moltes paraules tenen també la mateixa arrel, per no esmentar l'ús regular de dialecte.

8: Noruega


Oral noruec té només uns 'estàndards' oficials i dialectes locals segueixen sent molt importants.

9: danès


Amb el seu sistema de so inusual, l'idioma que es parla poc o gens té a veure amb l'escriptura el que complica enormement l'aprenentatge.

10: Francès


Idioma francès és una llengua d'origen llatí. No és difícil d'aprendre per als nadius que vénen d'un país amb una llengua de la mateixa família que l'italià, portuguès o espanyol. És molt diferent a altres que pensen francès té una pronunciació stric i de vegades fosc.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments