Apua

Mikä on vaikein kieli oppia?Jotkut kielet vaativat yli yhden opiskeluvuoden perusasioiden oppimiseksi, kun taas toiset tarvitsevat vain muutaman viikon. Mutta mikä on kaikkein vaikein kieli? Unescon ranking-lista esittelee 10 vaikeinta kieltä maailmassa.

1: kiina


Kiinan on erityisen vaikea kieli varsinkin sen kirjallisessa muodossa.
Kiinalaisia ​​merkkejä anna mitään aavistustakaan ääntämistä ja sävy, joka voi antaa aivan uuden merkityksen sanoja.

2: Greek


Kieli, joka on erityisen vaikeaa, koska sen monimutkaiset säännöt painotussääntöjen. Silti korostuminen on erittäin tärkeä, koska se aiheuttaa monia taivutukset kuin vaihtaa sanan.

3: Arabia


Aakkoset 28 kirjainta, oikealta vasemmalle käsittelyssä muutamia vokaaleja, arabian kieli on hyvin vaikea ymmärtää. Se on monimutkainen rakentaminen sanoja alkaen pohja juuren. Kurkku kirjaimet on ensimmäinen esteitä Englanti ja ranska oppijoille.

4: Islannin


Sen arkaainen sanastoa ja monimutkainen kielioppi on hyvin vaikea hallita. Suurin vaikeus Islannin on se, että jotkut vokaalit vaikuttaa ympäristöönsä kanssa declensions ja taivutukset. Myös sama sana voi kestää jopa 70 eri 'muodoissa'.

5: Japanilainen


Vaikutteet Kiinan, Japanin kielen myös lainaa monia sanoja Englanti toisen maailmansodan jälkeen. Iso vaikeus kielen tulee ero kirjoitettu sana ja puhunut yhden. Kielioppi mahdollistavat ilmaista monenlaisia ​​kielellisiä kohteliaisuutta ja muodollisuus.

6: suomi


Tämä pohjoismainen kieli on erittäin monimutkainen kielioppi 15 tapausta. Suomen päätteitä käytetään usein, jos muita kieliä käyttää pronominit ja prepositiot. Suomen kielen lisäksi muokata verbejä, substantiiveja, pronominit, adjektiivit ja numerot niiden rooli lauseessa.

7: saksa


Tämä on taivutettu kieli, jossa kaikki sanat eivät ole muuttumattomia) kanssa taivutukset ja declensions peräti kolme kieliopin sukupuolia maskuliini, feminiini ja neutri. Monet sanat ovat myös samaa juurta, puhumattakaan säännöllinen käyttö murteen.

8: Norja


Suullinen Norja on vain muutama virkamies 'standardeja' ja paikalliset murteet ovat edelleen erittäin tärkeitä.

9: Tanska


Sen epätavallinen äänijärjestelmä, puhekieli on vähän tai ei mitään tekemistä kirjallisesti jotka suuresti vaikeuttaa oppimista.

10: ranska


Ranskan kieli on kieli Latinalaisen alkuperää. Se ei ole vaikea oppia alkuasukkaat, jotka tulevat maasta, jossa kieltä samasta perheestä kuin italia, portugali tai espanja. Se on aivan eri muita, jotka ajattelevat Ranskan on stric ja joskus epäselviä ääntämistä.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Tähän liittyviä aiheita:

Comments