Hjelp

NEW ARTICLE

Hva er den vanskeligste språk å lære?Noen språk krever mer enn ett studieår for å lære det grunnleggende, mens andre tar bare noen få uker. Men hvilken er den vanskeligste av alt? En rangering av UNESCO foreslår topp 10 av de vanskeligste språkene i verden.

1: kinesisk


Kinesisk er et spesielt vanskelig språk spesielt dens skriftlig form.
Kinesiske tegn gir ingen anelse om uttalen og tone system som kan gi en helt ny mening til ordene.

2: Gresk


Et språk som er spesielt vanskelig på grunn av sin komplekse regler for betoning. Likevel betoning er svært viktig, fordi det fører til mange bøyninger enn kan endre betydningen av ordet.

3: Arabisk


Et alfabet med 28 bokstaver, en høyre-venstre lesing, noen vokaler, er svært vanskelig å forstå det arabiske språket. Den har en komplisert konstruksjon av ord som starter fra en base roten. De gutturale brev vil være de første hindringene for engelske og franske elever.

4: Islandsk


Sin arkaiske ordforråd og kompleks grammatikk gjør det svært vanskelig å mestre. Den største vanskeligheten av det islandske ligger i det faktum at noen vokaler blir påvirket av sine omgivelser med bøyninger og bøyning. Dessuten kan det samme ordet ta opp til 70 forskjellige 'former'.

5: Japansk


Påvirket av kinesisk, japansk språk låner også mange ord på engelsk siden andre verdenskrig. Den store vanskeligheten av språket kommer fra forskjellen mellom det skrevne ord og det talte ett. Grammatikken tillate å uttrykke et bredt spekter av språklig høflighet og formalitet.

6: finsk


Dette nordisk språk har en ekstremt kompleks grammatikk med 15 tilfeller. Finsk suffikser brukes ofte der andre språk bruker pronomen og preposisjoner. Den finske språket vil også modifisere verb, substantiv, pronomen, adjektiv og tall i henhold til deres rolle i setningen.

7: German


Dette er en av modulert språk hvor alle ord er ikke uforanderlig) med bøyning og bøyninger med ikke mindre enn tre grammatiske kjønn maskuline, feminine og neuter. Mange ord har også samme rot, for ikke å nevne den vanlige bruken av dialekt.

8: Norske


Muntlig norsk har bare noen offisielle 'standarder' og lokale dialekter er fortsatt svært viktig.

9: Danish


Med sin uvanlige lydanlegg, har det muntlige språket lite eller ingenting å gjøre med å skrive noe som kompliserer sterkt læring.

10: fransk


Fransk språk er et språk av latinsk opprinnelse. Det er ikke vanskelig å lære for innfødte som kommer fra et land med et språk fra samme familie som italiensk, portugisisk eller spansk. Det er ganske annerledes enn andre som tror fransk har en stric og noen ganger obskure uttale.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments