Помоћ

Шта је најтеже да научи језик?Неки језици захтевају више од једног годину студија да научите основе, док други само неколико недеља. Али која је најтеже од свега? Рангирање од стране УНЕСЦО предлаже у првих 10 од најтежих језика на свету.

1: Кинески


Кинески је посебно тежак језик, посебно њен писани облик.
Кинески карактери дати појма о изговор и тона система који може дати сасвим ново значење речима.

2: Грчки


Језик који је посебно тешко због својих сложених правила акцентуације. Ипак Акценат је веома важно, јер изазива многе модулацију него могу променити значење речи.

3: арапски


Алфабет од 28 слова, десно-на-лево читања, неколико вокала, арапски језик је веома тешко разумети. Она има комплексан конструкцију речи почевши од основе корена. Тхе Гуттурал писма ће бити први препреке за енглески и француски ученика.

4: Исландски


Његова архаично вокабулар и граматика комплекс чине га врло тешко савладати. Главни проблем у исландски лежи у чињеници да су неки самогласници погођени њиховом окружењу са децленсионс и коњугација. Такође, иста реч може да потраје и до 70 различитих облика ''.

5: Јапански


Под утицајем Кинези, Јапанци језик такође позајмљује много речи на енглеском од Другог светског рата. Велики проблем код језика потиче од разлике између писане речи и изговореног један. Граматика омогућавају да изрази широк спектар језичког учтивости и формалности.

6: Фински


Ово Нордиц језик има изузетно сложен граматику са 15 случајева. Фински суфикси се често користе у којој други језици користе заменице и предлоге. Фински језик ће такође модификује глаголи, именице, заменице, придеви и бројеве према њиховом улогом у реченици.

7: Немачки


Ово је инфлецтед језик где су све речи нису непроменљив) са коњугација и децленсионс са не мање од три граматичких пола мушки, женски и Неутер. Многи речи имају исти корен такође, да не помињемо за редовну употребу дијалекту.

8: Норвешки


Орална Норвешки има само неколико службених 'стандарде' и локални дијалекти су увек веома важна.

9: Дански


Са својим необичним озвучењем, говорни језици има мало или никакве везе са писањем које у многоме отежава учење.

10: Француски


Француски језик је језик латинског порекла. Није тешко научити за домороцима који долазе из земље која на језику из исте породице као италијански, португалски или шпански. Сасвим је другачија другима који мисле Француски има Стриц и понекад опскурни изговор.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics: