Ajutor

NEW ARTICLE

Ce este cel mai greu de a învăța limba?Unele limbi necesită mai mult de un an de studiu pentru a învăța elementele de bază în timp ce alții să ia doar câteva săptămâni. Dar care unul este cel mai greu dintre toate? Un clasament de UNESCO propune top 10 al celor mai dificile limbi din lume.

1: chineză


Chineză este un limbaj deosebit de dificil mai ales forma scrisa.
Caractere chinezești da nici un indiciu cu privire la pronunție și ton sistem care poate da un sens cu totul nou la cuvintele.

2: greacă


Un limbaj care este deosebit de dificilă din cauza normelor sale complexe de accentuare. Cu toate acestea, accentuare este foarte important, deoarece aceasta provoacă mai multe inflexiuni decât pot schimba sensul cuvântului.

3: arabă


O alfabet de 28 de litere, o lectură de la dreapta la stânga, câteva Vocale, limba arabă este foarte greu de înțeles. Ea are o construcție complexă de cuvinte pornind de la o rădăcină de bază. Literele guturale vor fi primele obstacole de limba engleză și învață franceza.

4: islandeză


Vocabular sa arhaică și gramatică complex face foarte greu de stăpânit. Principala dificultate a islandeză constă în faptul că unele vocale sunt afectate de mediul înconjurător, cu declinări și conjugări. De asemenea, același cuvânt poate dura până la 70 de 'forme' diferite.

5: japoneză


Influențat de chinezi, limba japoneza împrumută de asemenea, multe cuvinte în limba engleză de la al doilea război mondial. Mare de dificultate al limbii provine din diferența dintre cuvântul scris și cel rostit. Gramatica permite să-și exprime o gamă largă de politețe lingvistice și formalitate.

6: finlandeză


Acest limbaj Nordic are o gramatica extrem de complex, cu 15 de cazuri. Sufixe finlandeze sunt adesea folosite în cazul în care alte limbi folosesc pronumele și prepoziții. Limba finlandeză va modifica, de asemenea, verbe, substantive, adjective, pronume și numere în funcție de rolul lor în propoziție.

7: germană


Aceasta este o limbă flexibilă în cazul în care toate cuvintele nu sunt invariabile) cu conjugări și declinări cu nu mai putin de trei genuri gramaticale masculin, feminin și neutru. Multe cuvinte au, de asemenea, aceeași rădăcină, nu mai vorbim de utilizarea regulată a dialect.

8: Norwegian


Oral norvegian are doar câteva 'standarde' oficiale și dialecte locale sunt încă foarte importante.

9: daneză


Cu sistemul său de sunet neobișnuit, limba vorbită are puțin sau nimic de-a face cu scrisul care complică foarte mult învățare.

10: franceză


Limba franceză este o limbă de origine latină. Nu este greu de învățat pentru nativii care provin dintr-o țară cu o limbă din aceeași familie ca și italiană, portugheză sau spaniolă. Este destul de diferit de alții care cred că Franceză are o pronunție stric și uneori obscur.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments