Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan felel meg a külföldiek Párizsban gyakorolni angolul?Nem lehet beszélnek idegen nyelvet egyedül! Akkor elkezdek beszélni, hogy magát a tükörben, de ez lesz hamarosan nagyon unalmas ... Éppen ellenkezőleg tud beszélni anyanyelvi vagy személyek, akik a tanulás ugyanazt a nyelvet, mint te.
Hogyan talál anyanyelvi vagy tanulók ugyanolyan idegen nyelvet, mint te?
Hol találkoznak? Hogyan lehet mer beszélni velük?

Íme néhány ötlet:

Beszélj külföldi diákok


Javítani a nyelvi készségek, a legjobb, hogy beszéljen a külföldi diákok. 'Az a külföldi, nem a tanár, ő nincs ott, hogy megítélje a minőséget és a pontosság az angol. Akkor is, ha hibáznak meg tud érteni, és köszönjük az erőfeszítéseket.
Meg tudod csinálni egy cserét egy angol diák, aki szeretne javítani a francia. Egy óra beszélgetés franciául egy óra beszélgetés angol nyelven. Segít a bizalom.
Páros munka egy anyanyelvi, az iskolán kívül, nagyon hasznos.
Polyglot Club rendszeresen szervez Polyglot találkozón Párizsban és számos városban szerte a világon. Tovább Polyglot találkozón a világban
Azt is keresni cserébe barátok: Keresse penpals most!

Ne félj, az induláshoz!


Nyelvtanulók gyakran attól tartanak, hogy rossz. Nekik van az érzés, hogy egy bolond, ha hibáznak. És az is igaz, hogy sokkal kevesebb bizalmat, ha beszél egy idegen nyelven: úgy érezzük, nagyon gyorsan korlátozott, de van, hogy megoldja ezt a kellemetlen érzést.

Hibák ahhoz, hogy tanuljanak, akkor nem kell félni, hogy néhány! Mindannyian követünk el hibákat, még a mi anyanyelvi, és ez nem számít.

Related topics:

Comments