Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan å møte utlendinger i Paris for å praktisere engelsk?Du kan ikke snakke et fremmed språk alene! Du kan begynne å snakke til deg selv i et speil, men det vil bli snart veldig kjedelig ... Tvert imot kan du snakke med morsmålsbrukere eller personer som skal lære det samme språket som deg.
Hvordan finne morsmål eller elevene lære det samme fremmedspråket som du?
Hvor du skal møte? Hvordan tør å snakke med dem?

Her er noen ideer:

Snakke med utenlandske studenter


For å forbedre dine språkkunnskaper, er det best å snakke med utenlandske studenter. 'En utlending er ikke en lærer, han er ikke der for å bedømme kvaliteten eller nøyaktigheten av din engelsk. Selv om du gjør feil han kan forstå deg og setter pris på din innsats.
Du kan gjøre en utveksling med en engelsk student som ønsker å bli bedre på fransk. En time med samtale i fransk for en time med samtale på engelsk. Det bidrar til å bygge tillit.
Arbeide i par med en innfødt, utenfor skolen, er svært gunstig.
Polyglot Club arrangerer jevnlig Polyglot møter i Paris og i mange byer rundt om i verden. Neste Polyglot Møter i verden
Du kan også søke etter utvekslings venner: Finn Penpals nå!

Ikke vær redd, komme i gang!


Språklige elever ofte frykter å være feil. De har følelsen av å være en tosk hvis de gjør en feil. Og det er sant at vi har mye mindre tillit når du snakker i et fremmedspråk: vi føler veldig raskt begrenset, men vi må overvinne denne ubehagelige følelsen.

Feil er nødvendig å lære, må du ikke være redd for å gjøre noe! Vi gjør alle feil, selv i vårt morsmål, og det spiller ingen rolle.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  2 All