Pomoć

NEW ARTICLE

Kako bi se zadovoljile strance u Parizu vježbati engleski?Ne možete pričati strani jezik sami! Možete početi pričati sami sa sobom u ogledalu ali to će ubrzo postati vrlo dosadno... Nasuprot tomu, možete pričati s izvornim govornicima ili osobama koje uče isti jezik kao i vi.
Kako ih upoznati? Kako se usuditi pričati s njima?

Evo nekoliko ideja:

Razgovarajte sa stranim studentima


Da biste poboljšali svoje jezične vještine, najbolje je da razgovaraju sa stranim studentima. 'Stranac nije učitelj, on nije tu da sudim kvalitetu ili točnost vašeg engleskom. Čak i ako griješe da možete razumjeti i cijeniti vaše napore.
Možete napraviti razmjenu s engleskog student koji želi poboljšati na francuskom. Sat razgovora u francuskom za sat vremena razgovora na engleskom jeziku. Ona pomaže u izgradnji povjerenja.
Rad u paru s izvornim, izvan škole, vrlo je koristan.
Poliglota Klub organizira redovite sastanke poliglota u Parizu te u mnogim gradovima diljem svijeta. Zatim poliglota mitinga na svijetu
Također možete tražiti razmjenu prijateljima: Pronađite penpals sada!

Ne bojte se, početak!


Jezik učenici često boje u krivu. Oni imaju osjećaj da su budale ako pogriješite. A istina je da imamo mnogo manje povjerenja kada je govorio na stranom jeziku: osjećamo se vrlo brzo ograničiti, ali moramo prevladati taj neugodan osjećaj.

Pogreške su potrebni za učiti, ne mora se bojati da bi neki! Svi griješimo, čak iu našem materinjem jeziku, i to ne smeta.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  2 All