Bantuan

NEW ARTICLE

Bagaimana untuk memenuhi asing di Paris untuk mengamalkan bahasa Inggeris?Anda tidak boleh bercakap bahasa asing semata-mata! Anda boleh mula bercakap kepada diri sendiri di cermin tetapi ia tidak lama lagi akan menjadi sangat membosankan ... Sebaliknya anda boleh bercakap dengan penutur asli atau orang yang belajar bahasa yang sama seperti anda.
Bagaimana untuk mencari penutur asli atau pelajar belajar bahasa asing yang sama dengan anda?
Di mana untuk memenuhi? Bagaimana berani untuk bercakap dengan mereka?

Berikut adalah beberapa idea:

Bercakap dengan pelajar asing


Untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda, adalah lebih baik untuk bercakap dengan pelajar asing. 'Orang asing tidak adalah seorang guru, beliau tidak ada untuk menilai kualiti atau ketepatan bahasa Inggeris anda. Walaupun anda membuat kesilapan yang boleh memahami anda dan menghargai usaha anda.
Anda boleh melakukan pertukaran dengan seorang pelajar Bahasa Inggeris yang mahu memperbaiki di Perancis. Sejam perbualan di Perancis selama satu jam perbualan dalam bahasa Inggeris. Ia membantu membina keyakinan.
Bekerja secara berpasangan dengan, sekolah luar asli, adalah sangat berfaedah.
Terdiri daripada pelbagai bahasa Kelab menganjurkan mesyuarat terdiri daripada pelbagai bahasa biasa di Paris dan di banyak bandar-bandar di seluruh dunia. Mesyuarat akan datang Polygot di Dunia
Anda juga boleh mencari rakan pertukaran: Cari penpals sekarang!

Jangan takut, bermula!


Pelajar bahasa sering takut kerana salah. Mereka mempunyai perasaan bodoh jika mereka membuat silap. Dan ia adalah benar bahawa kita mempunyai keyakinan yang mencukupi apabila bercakap dalam bahasa asing: kita berasa sangat cepat terhad, tetapi kita perlu mengatasi perasaan yang tidak menyenangkan ini.

Kesilapan yang perlu untuk belajar, anda tidak perlu takut untuk membuat beberapa! Kita semua membuat kesilapan, walaupun dalam bahasa ibunda kita, dan ia tidak mengapa.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  2 All