Help

NEW ARTICLE

Как да се отговори на чужденци в Париж, за да практикуват английски?Вие не може да се говори на чужд език на мира! Можете да започнете да говорите за себе си в огледалото, но това ще стане скоро много скучно ... Напротив, можете да говорите с носители на езика или на лица, които учат на същия език като вас.
Как да намерите, чийто майчин език или студенти учат същия чужд език при вас?
Къде да отговори? Как да се осмели да говори с тях?

Ето няколко идеи:

Говорете с чуждестранни студенти


За да подобрите езиковите си умения, най-добре е да се говори за чуждестранни студенти. 'Чужденец не е учител, той не е там, за да се прецени качеството и точността на английския си. Дори и да се правят грешки, той може да ви разберат и оценят усилията ви.
Можете да направите размяна с английски студент, който иска да подобри в френски. Един час на разговор на френски за един час на разговор на английски език. Тя помага за изграждане на доверие.
Работа по двойки с родния, извън училище, е много полезно.
Polyglot Club организира редовни полиглоти срещи в Париж и в много градове по света. Next полиглоти Срещи в света
Можете също да търсите за обмен приятели: Намерете penpals сега!

Не се страхувайте, за да започнете!


Изучаващите езици често се страхуват да бъде погрешно. Те имат чувството, че са един глупак, ако направите грешка. И това е вярно, че ние имаме много по-малко доверие, когато се говори на чужд език: ние се чувстваме много бързо ограничено, но ние трябва да се преодолее това неприятно чувство.

Грешките са необходими, за да се научат, че не трябва да се страхува да направи някои! Ние всички правим грешки, дори и в нашия роден език, и това няма значение.

Related topics: