Hjelp

NEW ARTICLE

Hvorfor lese i engelsk er så viktig å forbedre?Tittelen sier, "Les på engelsk", men denne metoden kan selvfølgelig gjelde for alle andre språk. Etter min mening er en av de mest effektive måtene å forbedre engelsken din på, simpelt hen å lese på engelsk.
Har du noen gang lagt merke til at det er en forskjell mellom de ordene som vi kjenner og ordene vi bruker i en samtale? Vi kan gjenkjenne mange ord leser en bok uten nødvendigvis prøver å bruke dem i samtalen.
Faktisk er det to nivåer av kunnskap. På den ene side er det ord kjente passivt (kan du bli gjenkjent, men ikke bruke dem), og på den annen side er det ord som brukes aktivt. Trikset er å lære å gjenkjenne mange ord som mulig og ha nok tillit til å bruke dem i en samtale.
En av de beste måtene å forbedre passivt ordforråd er gjennom å lese på engelsk. Antall ord passivt lært bygger et solid fundament for fremtidig aktiv læring.
Her er hvorfor forbedre sin engelsk kan gjøres gjennom lesing. First off, lære nytt vokabular må gjøres gjennom anerkjennelse. Når du er kjent med ordene, kan man begynne å se hvordan de kan brukes i samtalen.
Lære ordene i reelle sammenhenger betyr at man er trolig i stand til å bruke ordet i de rette situasjonene. Dette er mye bedre enn å lære fra ordlister.
Hvordan du kan forbedre din engelsk ved å lese?
1. Les innholdet i henhold til ditt nivå. Dette betyr at det du leser er ikke 100% kjent, kan man komme over ukjente ord, men ikke nok til å bryte moro av å lese.
2. Les et innhold av interesse. Da er vi mer motivert til å gjøre en innsats for å lese på engelsk.
3. Les jevnlig stedet for å tvinge deg selv til å lese to timer en gang i uken: 10 minutter om dagen, før du sovner, i morgen eller i løpet av en pause i dag.
4. Gjetter ukjente ord med global sammenheng snarere enn å se dem i ordlisten.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All