Help

NEW ARTICLE

Защо четете на английски език е толкова важно да се подобри?Заглавието казва 'чете на английски език', но този метод може, разбира се, да се прилага за всички други езици. Един от най-ефективните начини за подобряване на английския му е просто да прочетете на английски език.
Забелязали ли сте, че има разлика между думите, които ние знаем и думите, които използваме в разговор? Ние може да разпознае много думи четене на книга, без непременно да се опитаме да ги използвате в разговора.
Всъщност, има две нива на знания. От една страна, има думи, известни пасивно (можете да се признават, но не ги използват), а от друга страна, има думи, използвани активно. Номерът е да се научите да разпознавате много думи, колкото е възможно и да имат достатъчно доверие, за да ги използвате в разговор.
Един от най-добрите начини за подобряване на пасивен речник е чрез четене на английски език. Броят на думи пасивно научили изгражда солидна основа за бъдещо активно учене.
Ето защо подобряването му English може да бъде направено чрез четене. Първо, да научат нови думи, трябва да се направи чрез признаване. След като се запознаете с думите, може да започне да се види как те могат да бъдат използвани в разговор.
Научете думите в реални ситуации означава, че е може би може да се използва думата в правилните ситуации. Това е много по-добре, отколкото се учат от лексикалните карти.
Как да подобрите своя английски, като прочетете?
1. Прочетете съдържание според вашето ниво. Това означава, че това, което четете не е 100% познат, може да попаднете на непознати думи, но не достатъчно, за да се прекъсне забавлението на четене.
2. Прочетете съдържание на интереси. Тогава ние сме по-мотивирани да направи усилие, за да се чете на английски.
3. Прочетете редовно вместо да принуждава себе си да чете 2 часа веднъж седмично: 10 минути на ден, преди да заспите, сутрин или по време на прекъсване на деня.
4. Отгатване на непознати думи с глобалния контекст, а не да ги погледнем в речника.

Related topics: