Hjälp

NEW ARTICLE

Varför läsa på engelska är så viktigt att förbättra?Titeln säger 'läsa på engelska' men denna metod kan givetvis tillämpas på alla andra språk. En av de mest effektiva sätten att förbättra sin engelska är helt enkelt att läsa på engelska.
Har du någonsin märkt att det finns en skillnad mellan de ord som vi känner och de ord vi använder i en konversation? Vi kan känna igen en hel del ord som läser en bok utan att nödvändigtvis försöka använda dem i samtal.
I själva verket finns det två nivåer av kunskap. Å ena sidan finns det ord kända passivt (kan du bli erkänd, men inte använda dem), och å andra sidan finns det ord som används aktivt. Tricket är att lära sig att känna igen många ord som möjligt och har tillräckligt förtroende för att använda dem i en konversation.
Ett av de bästa sätten att förbättra passiva ordförråd är genom att läsa på engelska. Antalet ord passivt lärt bygger en solid grund för framtida aktivt lärande.
Här är anledningen förbättra sin engelska kan ske genom läsning. Först ut, lära nytt vokabulär måste ske genom ett erkännande. När du är bekant med orden, kan man börja se hur de kan användas i samtal.
Lär orden i reala sammanhang innebär att man förmodligen kan använda ordet i rätt situationer. Detta är mycket bättre än att lära av ordlistor.
Hur man kan förbättra din engelska genom att läsa?
1. Läs innehållet efter din nivå. Det innebär att det du läser är inte 100% känd, kan man komma över främmande ord, men inte tillräckligt för att bryta det roliga att läsa.
2. Läs ett innehåll av intresse. Då vi är mer motiverade att anstränga sig för att läsa på engelska.
3. Läs regelbundet istället för att tvinga dig själv att läsa 2 timmar en gång i veckan: 10 minuter om dagen, innan de somnar, på morgonen eller under en paus under dagen.
4. Gissar okända ord med det globala sammanhanget snarare än se dem i ordboken.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All