Pomoć

NEW ARTICLE

Zašto čitati na engleskom jeziku je tako važno da se poboljša?Naslov kaže 'čitati na engleskom jeziku', ali ova metoda može, naravno, biti primijenjena na svim drugim jezicima. Jedan od najučinkovitijih načina da se unaprijedi znanje engleskog jezika je jednostavno pročitati na engleskom jeziku.
Jeste li ikada primijetili da postoji razlika između riječi koje znamo i riječi koje koristimo u razgovoru? Možemo prepoznati puno riječi čitajući knjigu bez nužno pokušati ih koristiti u razgovoru.
U stvari, postoje dvije razine znanja. S jedne strane, tu su riječi poznate pasivno (što se može prepoznati, ali ih ne koristi), as druge strane tu su i riječi koriste aktivno. Trik je naučiti prepoznati više riječi što je više moguće i imati dovoljno povjerenja da ih koristite u razgovoru.
Jedan od najboljih načina za poboljšanje pasivnog vokabulara kroz čitanje na engleskom jeziku. Broj riječi pasivno naučili gradi čvrste temelje za buduće aktivno učenje.
Evo zašto poboljšanju njegova Engleski može biti učinjeno kroz čitanje. Prije svega, naučiti novi vokabular mora biti učinjeno kroz priznanje. Nakon što su upoznati s riječima, može se vidjeti kako se mogu koristiti u razgovoru.
Saznajte riječi u realnim okvirima znači da je on vjerojatno u mogućnosti koristiti tu riječ u pravim situacijama. To je puno bolje nego učiti od vokabular liste.
Kako poboljšati svoj engleski čitajući?
1. čitanje sadržaja u skladu s vašim razini. To znači da je ono što ste pročitali nije 100% zna, može se naići na nepoznatim riječima, ali ne i dovoljno razbiti zabava čitanja.
2. Pročitajte sadržaj interesa. Onda smo više motivirani za učiniti napor za čitanje na engleskom jeziku.
3. Pročitajte redovito umjesto prisiljavajući sebe da pročitate 2 sata tjedno: 10 minuta dnevno, prije nego što zaspi, ujutro ili tijekom pauze u dan.
4. Nagađanje nepoznate riječi s globalnom kontekstu, a ne ih tražiti u rječniku.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All