Help

Waarom lezen in het Engels zo belangrijk is om te verbeteren?De titel zegt 'gelezen Engels' maar deze methode kan uiteraard worden toegepast op alle andere talen. Een van de meest effectieve manieren om zijn Engels verbeteren is simpelweg lezen Engels.
Heb je ooit gemerkt dat er een verschil is tussen de woorden die we kennen en de woorden die we gebruiken in een gesprek? We kunnen veel woorden lezen van een boek herkennen zonder noodzakelijkerwijs te proberen om ze te gebruiken in een gesprek.
In feite zijn er twee niveaus van kennis. Aan de ene kant zijn er woorden passief bekend (u kunt worden herkend, maar ze niet gebruiken), en aan de andere kant zijn er woorden actief gebruikt. De truc is om te leren om veel woorden te herkennen mogelijk en voldoende vertrouwen om ze te gebruiken in een gesprek.
Een van de beste manieren om de passieve woordenschat te verbeteren is door middel van het lezen in het Engels. Het aantal woorden passief geleerd bouwt een solide basis voor de toekomst actief leren.
Hier is waarom het verbeteren van zijn Engels kan worden gedaan door middel van het lezen. Ten eerste, leren nieuwe woordenschat moet worden gedaan door middel van herkenning. Zodra u vertrouwd bent met de woorden zijn, kan men beginnen te zien hoe ze kunnen worden gebruikt in een gesprek.
Leer woorden werkelijke context betekent dat men waarschijnlijk kan het woord op de juiste omstandigheden. Dit is veel beter dan het leren van woordenlijsten.
Hoe kunt u uw Engels te verbeteren door het lezen?
1. Lees de inhoud op basis van uw niveau. Dit betekent dat wat je leest is niet 100% bekend is, kan men tegenkomen onbekende woorden, maar niet genoeg om het plezier van het lezen te breken.
2. Lees een inhoud van belang. Dan zijn we meer gemotiveerd om de inspanning te lezen in het Engels te maken.
3. Lees regelmatig in plaats van jezelf dwingen om 2 uur te lezen een keer per week: 10 minuten per dag, voor het slapen gaan, in de ochtend of tijdens een pauze in de dag.
4. Guessing onbekende woorden met de mondiale context eerder dan kijken ze in het woordenboek.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All