Ajuda

NOU ARTICLE

Aprendre un idioma mentre s'escolta música: com obtenir resultats més efectius?Sí, és ben sabut que la música pot ser una eina molt eficaç per a l'aprenentatge d'una llengua estrangera. Igual que amb pel·lícules en versió original, la lletra de la música són una bona font de paraules i frases per memoritzar mentre es diverteixen. A més, escoltar o brunzit cançons estrangeres per millorar la seva pronunciació. Aquest article ofereix algunes idees per ajudar a aprendre un idioma estranger amb la música, i el convida a practicar aquest mètode que m'agrada personalment. Música Anglès està molt present en la nostra vida quotidiana, ja sigui al supermercat, al cotxe, escoltar la ràdio o veure la televisió ... On sigui que vagi, notes musicals acompanyats de textos en anglès bastonegen nostres cervells. A través de la música, enormes onades de paraules i frases que ens envolten, amb un extraordinari potencial per a l'aprenentatge.
Però sovint no prestem prou atenció (escolta passiva), per la qual cosa no millora el nostre nivell d'idioma. L'aprenentatge d'una llengua amb la música, està tractant de bregar amb informació lingüística mentre que fa una activitat que ens agrada. La passió per la música pot ser la clau per millorar el llenguatge (ja sigui en anglès, espanyol, francès, alemany, àrab, etc.). Conec molts amics que han après anglès mentre que rasguea una guitarra i taral·lejant al mateix temps! Aquests són els passos per optimitzar el seu aprenentatge amb la música sense deixar de ser una activitat agradable:

1 - Seleccioneu la cançó que t'agrada


No hi ha necessitat d'anar més enllà d'escollir quina música escoltar. El consell és començar amb les cançons que ja s'escolta. A continuació, busqui la lletra que més t'agraden. Sentim una dotzena de vegades al dia les nostres cançons favorites, però potser no parem prou atenció al seu contingut i el significat de les seves paraules. Crec que ara sabem que la repetició és un dels factors més importants en l'aprenentatge d'una llengua estrangera.

2 - Intenta cantar o taral·lejar sense mirar


Si vols millorar la teva pronunciació, és important tractar de cantar en tractar de tenir la millor pronunciació possible sense llegir la lletra. De fet, quan es tracta de cantar llegir les lletres, els nostres mals hàbits de pronunciació es reprendran. No importa si vostè no entén el significat del que cantes, la majoria en aquest pas és pronunciar correctament. Un pas addicional seria la de tractar d'escriure les lletres escoltant. Aquest és un exercici molt bo (però és indispensable tenir un nivell intermedi).

3 - Busqueu paraules


Llavors vostè pot trobar les lletres a la internet. Per a això, només has de buscar a google 'Lytics nom de la cançó'. I si necessita traducció, només has de buscar 'NomDeLaChanson traducció Lytics' per aconseguir el que necessita en uns pocs clics. Personalment, prefereixo els llocs que tenen tant el text original i la traducció al seu idioma en la mateixa pàgina ... Si utilitzeu iTunes, podeu instal·lar un petit programa que reprodueix la seva biblioteca de música i automàticament registra les paraules a l'arxiu MP3. Recomano el programari de PC 'LyricsFetcher' o MAC 'Get Lyrical'. Permeten un parell de clics per tenir les lletres al teu iPhone o iPod a la vegada que la música. Així que fins i tot quan vostè està en moviment, pot, si ho desitja, escoltar música mentre la lectura de les seves paraules.

4 - Escoltar la cançó mentre es llegeix el text


És hora d'escoltar música amb lletra, vostè es sorprendrà de trobar les paraules i frases que ja coneix, sense ser-ne conscient. De fet, no sempre és fàcil d'entendre per si mateix les paraules d'una cançó en un idioma estranger. Concentreu-vos en frases d'interès o potser només el cor. Si ja coneix el cor de les seves cançons favorites, això és suficient per tu per aprendre centenars de paraules i frases en llengües estrangeres.
Heus aquí alguns exemples:
Per Anglès: el títol i el cor de 'We Can Work It Out' Beatles ens ensenya el terme 'fer exercici', que significa 'resoldre'.

La veu de Sting 'Espero que algú rebi el meu Missatge en una ampolla', vostè aprendrà, sense gaire esforç, una oració completa.

'No, no és amor / El que Sents / es diu Obsessió' (No, això no és amor / el que sent / es diu obsessió) cantada per Aventura. Aquí està el vídeo de la música a YouTube Obsession.

Per italiana: hi ha una molt bonica cançó de Charles Aznavour: 'La Mamma'. De fet, Aznavour també bellament interpreta la cançó en italià.

Després d'això, tots els gustos, la clau està en triar les cançons que més t'agraden!

5 - Escoltar de nou i començar a cantar


Ara que vostè sap les lletres i entès el sentit general, llavors vostè pot seguir escoltant mentre cantar-la. Un cop hagi triat la seva cançó preferida, que sens dubte voldrà cantar mentre realitzen altres activitats com, per exemple, conduir un cotxe, a la dutxa ... Després d'un temps, és molt probable que memoritzar la cançó! La repetició és un dels fonaments de la memorització. Si segueix els passos d'aquests 5, et garanteixo que millorarà d'una manera significativa, i tot sense cap esforç, i d'una manera agradable.
Un dels trucs que li pot assessorar sobre l'aprenentatge d'idiomes és alternar una mica 'estudi seriós' amb activitats agradables (música, pel·lícules, etc.) Per seguir repetint sense una gota d'atenció. Els resultats poden ser increïblement increïble! I tu, has après una llengua a través de la música? Si és així, ¿quina cançó? (Si us plau, posar un enllaç de YouTube en els seus comentaris)

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All