Help

Een taal leren tijdens het luisteren naar muziek: hoe meer effectieve resultaten te krijgen?Ja, het is bekend dat muziek een zeer effectief middel voor het leren van een vreemde taal kunnen zijn. Net als bij films in originele versie, de teksten van de muziek zijn een goede bron van woorden en zinnen te onthouden terwijl het hebben van plezier. Ook luisteren of brom buitenlandse nummers om uw uitspraak te verbeteren. Dit artikel biedt een aantal ideeën om u te helpen een vreemde taal met muziek te leren, en nodigt u uit om deze methode die ik graag persoonlijk te beoefenen. Engels muziek is zeer aanwezig in ons dagelijks leven, of het nu in de supermarkt, in de auto, naar de radio luisteren of tv kijken ... Waar je ook gaat, muzieknoten begeleid door Engels teksten bludgeon onze hersenen. Door middel van muziek, enorme golven van woorden en zinnen om ons heen, met buitengewone potentieel voor het leren.
Maar vaak hebben we niet genoeg aandacht (passief luisteren), zodat het niet verbeteren van onze taalniveau. Het leren van een taal met muziek, probeert om te gaan met taalkundige informatie, terwijl het doen van een activiteit die we willen. De passie voor muziek kan de sleutel tot verbetering van taal (Engels, Spaans, Frans, Duits, Arabisch, etc.). Ik weet dat veel vrienden die Engels hebben geleerd tijdens een gitaar en neuriën op hetzelfde moment! Hier zijn de stappen om uw leerproces te optimaliseren met de muziek, terwijl de resterende een plezierige activiteit:

1 - Kies het nummer dat u wilt


Er is geen noodzaak om verder te gaan om te kiezen wat muziek om naar te luisteren. Het advies is om te beginnen met de nummers die je al luisteren. Dan vinden de teksten die je liefde. We horen een tiental keer per dag onze favoriete nummers, maar misschien hebben we niet genoeg aandacht besteden aan de inhoud en betekenis van hun woorden. Ik denk dat je nu weet dat herhaling is een van de belangrijkste factoren bij het leren van een vreemde taal.

2 - Probeer te zingen of neuriën zonder te kijken


Als u wilt uw uitspraak te verbeteren, is het belangrijk om te proberen in een poging om de best mogelijke uitspraak hoeft te zingen zonder het lezen van de teksten. Inderdaad, wanneer men probeert om het lezen van de teksten te zingen, zal onze slechte uitspraak gewoonten te hervatten. Het maakt niet uit als je niet de betekenis van wat je zingt begrijpen, de meeste in deze stap is om goed uit te spreken. Een extra stap zou zijn om te proberen om de teksten te schrijven door te luisteren. Dit is een zeer goede oefening (je moet echter wel een intermediair niveau).

3 - Zoek naar woorden


Dan kunt u de teksten op het internet te vinden. Om dit te doen, gewoon zoeken in google 'lytics naam van de song'. En als je vertaling nodig hebt, gewoon zoeken 'vertaling NomDeLaChanson lytics' om te krijgen wat je nodig hebt in een paar klikken. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan sites die zowel de oorspronkelijke tekst en de vertaling in een taal op dezelfde pagina hebben ... Als u iTunes gebruikt, kunt u een klein programma dat uw muziekbibliotheek speelt en automatisch registreert de woorden in het MP3-bestand te installeren. Ik adviseer de 'LyricsFetcher' PC-software of MAC 'Get Lyrical'. Ze laten u een paar klikken om de teksten op uw iPhone of iPod op hetzelfde moment als de muziek. Dus zelfs als u onderweg bent, kunt u, indien u dat wenst, luister naar je favoriete muziek tijdens het lezen van zijn woorden.

4 - Luister naar het lied tijdens het lezen van de tekst


Het is tijd om muziek met teksten te luisteren, zult u worden verrast om woorden en zinnen die je al weet te vinden zonder zich daarvan bewust is. In feite, is het niet altijd gemakkelijk te begrijpen door zelf de woorden van een lied in een vreemde taal. Focus op zinnen van belang of misschien gewoon het refrein. Als u al weet het koor van uw favoriete nummers, dit is voldoende voor u om honderden woorden en zinnen in vreemde talen te leren.
Hier zijn enkele voorbeelden:
Voor Engels: de titel en het refrein van 'We Can Work It Out' Beatles leert ons de term 'uit te werken', wat betekent 'op te lossen'.

Stem van Sting 'Ik hoop dat iemand krijgt mijn Message in a bottle ', leert u, zonder veel inspanning, een volledige zin.

'No, No es amor / Lo u sientes / se llama Obsession' (Nee, dit is geen liefde / wat je voelt / het heet obsessie) gezongen door Aventura. Hier is de video van Obsession muziek op YouTube.

Voor het Italiaans: er is een zeer mooie song van Charles Aznavour: 'La Mamma'. Inderdaad, Aznavour ook prachtig interpreteert het lied in het Italiaans.

Na dat, ieders smaak, de sleutel is om de nummers waarvan je houdt te kiezen!

5 - Luister opnieuw en start zingen


Nu dat je de teksten en begrepen de algemene zin, dan kunt u doorgaan met het luisteren tijdens het zingen het. Zodra u uw favoriete nummer hebt gekozen, zult u zeker wilt om het te zingen terwijl het doen van andere activiteiten, zoals, bijvoorbeeld, het besturen van een auto, in de douche ... Na een tijdje zul je uiteindelijk onthouden het lied! Herhaling is een van de fundamenten van memoriseren. Als je het deze 5 stappen te volgen, ik garandeer je dat je zal verbeteren op een zinvolle manier, en dit alles zonder enige inspanning, en op een prettige manier.
Een van de trucjes die ik kan u adviseren over het leren van talen is een beetje 'serieuze studie' met aangename activiteiten afwisselen (muziek, films, enz.) Te blijven herhalen, zonder een druppel van de aandacht. De resultaten kunnen ongelooflijk geweldig! En jij, heb je ooit een taal door middel van muziek geleerd? Zo ja, welk nummer? (Zorg er dan een YouTube-link in uw opmerkingen)

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All