Hjelp

NEW ARTICLE

Lære et språk mens du lytter til musikk: hvordan få mer effektive resultater?Ja, det er vel kjent at musikk kan være et svært effektivt verktøy for å lære et fremmed språk. Som med filmer i originalversjon, tekstene i musikken er en god kilde til ord og setninger for å memorere samtidig ha det gøy. Også, lytte eller nynne utenlandske sanger å forbedre uttalen. Denne artikkelen gir noen ideer for å hjelpe deg å lære et fremmedspråk med musikk, og inviterer deg til å praktisere denne metoden som jeg liker personlig. Norsk musikk er veldig til stede i vårt daglige liv, enten på Rimi, i bilen, hører på radio eller ser på TV ... Uansett hvor du går, noter akkompagnert av engelske tekster bludgeon hjernen vår. Gjennom musikk, store bølger av ord og uttrykk rundt oss, med ekstraordinære potensial for læring.
Men ofte er vi ikke betaler nok oppmerksomhet (passiv lytting), så det ikke blir bedre vår språknivå. Å lære et språk med musikk, prøver å takle språklig informasjon mens du gjør en aktivitet som vi liker. Lidenskapen for musikk kan være nøkkelen til å forbedre språket (enten engelsk, spansk, fransk, tysk, arabisk, etc.). Jeg kjenner mange venner som har lært engelsk mens klimprer en gitar og nynner på samme tid! Her er fremgangsmåten for å optimalisere læring med musikken mens rester en hyggelig aktivitet:

1 - Velg sangen du liker


Det er ikke nødvendig å gå videre til å velge hvilken musikk å lytte til. Rådene er å starte med de sangene du allerede lytte. Deretter finne teksten du elsker. Vi hører et dusin ganger om dagen våre favorittsanger, men kanskje vi ikke betaler nok oppmerksomhet til deres innhold og betydningen av deres ord. Jeg tror du nå vet at repetisjon er en av de viktigste faktorene i å lære et fremmed språk.

2 - Prøv å synge eller nynne uten å se


Hvis du ønsker å forbedre din uttale, er det viktig å prøve å synge i å prøve å få en best mulig uttale uten å lese tekstene. Faktisk, når man forsøker å synge lese tekstene, vil våre dårlige uttale vaner fortsette. Det spiller ingen rolle om du ikke forstår betydningen av hva du synger, de fleste i dette trinnet er å riktig uttale. En ekstra skritt vil være å prøve å skrive tekstene ved å lytte. Dette er en veldig god øvelse (du må likevel ha et middels nivå).

3 - Se etter ord


Deretter kan du finne teksten på internett. For å gjøre dette, bare søk på google 'lytics Name Of The Song'. Og hvis du trenger oversettelse, bare søk 'oversettings NomDeLaChanson lytics' for å få det du trenger i noen få klikk. Personlig foretrekker jeg nettsteder som har både den opprinnelige teksten og oversettelsen til ditt språk på samme side ... Hvis du bruker iTunes, kan du installere et lite program som spiller musikkbiblioteket ditt og registrerer ordene i MP3-filen automatisk. Jeg anbefaler 'LyricsFetcher' PC-programvaren eller MAC 'Get Lyrical'. De lar deg et par klikk å ha tekstene rett på din iPhone eller iPod samtidig som musikken. Så selv når du er på farten, kan du, hvis du ønsker det, lytte til favorittmusikken din mens du leser hans ord.

4 - Lytt til sangen mens du leser teksten


Det er på tide å lytte til musikk med tekster, vil du bli overrasket over å finne ord og uttrykk du allerede vet uten å være klar over det. Faktisk er det ikke alltid lett å forstå selv ordene i en sang på et fremmed språk. Fokus på setninger av interesse eller kanskje bare refrenget. Hvis du allerede vet koret av dine favorittsanger, er dette tilstrekkelig for deg å lære hundrevis av ord og uttrykk i fremmedspråk.
Her er noen eksempler:
For engelsk: tittelen og refrenget av «We Can Work It Out' Beatles lærer oss begrepet 'trene' som betyr 'løse'.

Sting stemme «Jeg håper at noen får min Message in a bottle', vil du lære, uten store anstrengelser, en fullstendig setning.

'No, No es amor / Lo du sientes / se llama Obsession' (Nei, dette er ikke kjærlighet / hva du føler / det heter besettelse) sunget av Aventura. Her er videoen av Obsession musikk på YouTube.

For italiensk: det er en veldig vakker sang av Charles Aznavour: 'La Mamma'. Faktisk Aznavour også vakkert tolker sangen på italiensk.

Etter det alles smak, er nøkkelen til å velge sangene du elsker!

5 - Lytt igjen og begynne å synge


Nå som du vet tekstene og innsikt i den generelle forstand, så kan du fortsette å lytte til det mens de synger den. Når du har valgt din favoritt sang, vil du definitivt ønsker å synge den mens du gjør andre aktiviteter som for eksempel bilkjøring, i dusjen ... Etter en stund, vil du til slutt huske sangen! Repetisjon er en av de grunnleggende av utenatlæring. Hvis du følger disse fem trinnene, jeg garantere deg at du vil forbedre på en meningsfull måte, og alle uten innsats, og i en behagelig måte.
Ett av triksene jeg kan gi deg råd om språklæring er å veksle litt 'seriøs studie' med hyggelige aktiviteter (musikk, filmer, osv.) For å terpe uten en dråpe oppmerksomhet. Resultatene kan være utrolig fantastisk! Og du, har du noen gang lært et språk gjennom musikk? Hvis ja, hva sangen? (Vennligst sette en YouTube-link i dine kommentarer)

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All