Ajutor

NEW ARTICLE

Învață o limbă în timp ce asculți muzică: cum să ai rezultate mai eficiente?Da, este bine cunoscut faptul că muzica poate fi un instrument foarte eficient pentru a învăța o limbă străină. Ca și în filme în versiunea originală, versurile muzica sunt o sursa buna de cuvinte și expresii de memorat timp ce te distrezi. De asemenea, asculta sau melodii straine hum pentru a îmbunătăți pronunția dvs.. Acest articol oferă câteva idei pentru a vă ajuta să învețe o limbă străină, cu muzică, și vă invită să practice această metodă pe care îmi place personal. Muzica engleză este foarte prezentă în viața noastră de zi cu zi, fie la supermarket, in masina, asculta la radio sau vizionarea TV ... Oriunde te duci, note muzicale însoțite de texte în engleză măciucă creierul nostru. Prin muzică, valuri uriașe de cuvinte și fraze din jurul nostru, cu un potențial extraordinar pentru învățare.
Dar de multe ori noi nu acordă suficientă atenție (ascultare pasivă), așa că nu se îmbunătățește nivelul de limba noastră. Învățarea unei limbi străine cu muzică, încearcă să se ocupe de informații lingvistice în timp ce faci o activitate care ne place. Pasiunea pentru muzică poate fi cheia pentru îmbunătățirea limba (engleza, spaniola, franceza, germana, araba, etc). Știu mulți prieteni care au învățat limba engleză în timp ce vibreze o chitară și colibri, în același timp! Iată care sunt pașii pentru a optimiza procesul de învățare cu muzica în timp ce restul de o activitate placuta:

1 - Alegeți melodia pe care doriți


Nu este nevoie să mergem mai departe pentru a alege ceea ce muzică să asculte. Sfatul este să începeți cu melodiile pe care asculta deja. Apoi găsi versurile pe care le iubesc. Am auzit o de zeci de ori pe zi, melodiile noastre preferate, dar poate că nu acordă suficientă atenție la conținutul și sensul cuvintelor lor lor. Cred că acum știi că repetarea este unul dintre cei mai importanți factori în învățarea unei limbi străine.

2 - Încercați să cânte sau zumzet fără excelentă


Dacă doriți pentru a îmbunătăți pronunția dvs., este important să încercăm să cânte în încercarea de a avea cel mai bun pronunția posibil fără a citi versurile. Într-adevăr, atunci când cineva încearcă să cânte citirea versurile, obiceiurile noastre proaste pronunția vor relua. Nu contează dacă nu înțeleg sensul a ceea ce canta, cel mai în acest pas este se pronunță în mod corespunzător. Un pas suplimentar ar fi să încercați să scrie versuri de ascultare. Acesta este un exercițiu foarte bun (trebuie să ai totuși un nivel intermediar).

3 - Uita-te pentru cuvinte


Apoi, puteți găsi versurile de pe internet. Pentru a face acest lucru, doar de căutare în Google 'lytics numele melodiei'. Și dacă ai nevoie de traducere, cauta doar 'NomDeLaChanson traducere lytics' pentru a obține ceea ce aveți nevoie în câteva clicuri. Personal, prefer site-uri, care au atât textul original și traducerea în limba pe aceeași pagină ... Dacă utilizați iTunes, puteți instala un mic program care joacă biblioteca de muzică și înregistrează cuvintele din fișierul MP3 automat. Vă recomandăm 'LyricsFetcher' software pentru PC sau MAC 'Get Liric'. Acestea vă permit câteva clicuri pentru a avea versurile chiar pe iPhone sau iPod, în același timp, ca și muzica. Deci, chiar dacă sunteți pe picior de plecare, puteți, dacă doriți, pentru a asculta muzica preferată în timp ce citesc cuvintele lui.

4 - Ascultați melodia în timp ce citirea textului


Este timpul pentru a asculta muzică cu versuri, vei fi surprins de a găsi cuvinte și fraze care le cunosc deja, fără a fi conștienți de ea. De fapt, nu este întotdeauna ușor de înțeles de unul singur cuvintele unui cântec într-o limbă străină. Concentreaza-te pe fraze de interes sau poate doar refrenul. Dacă știți deja corul de melodiile preferate, acest lucru este suficient pentru tine de a învăța sute de cuvinte și fraze în limbi străine.
Iată câteva exemple:
Pentru limba engleză: titlul și corul de 'putem lucra' Beatles ne învață termenul 'lucra', care înseamnă 'rezolva'.

Vocea lui Sting 'Sper că cineva devine Mesajul meu într-o sticlă', veți învăța, fără prea mult efort, o propoziție completă.

'Nu, nu es amor / Lo tu sientes / se lamă Obsession' (Nu, asta nu este iubire / ceea ce simti / se numește obsesie) cântate de Aventura. Iată video de muzică Obsession pe YouTube.

Pentru italiană: este o melodie foarte frumoasa de Charles Aznavour: 'La Mamma'. Într-adevăr, Aznavour, de asemenea, frumos interpretează piesa în limba italiană.

După aceea, gusturile fiecăruia, cheia este de a alege melodiile pe care le iubesc!

5 - Ascultați din nou și începe cântând


Acum, că știți versurile și au înțeles sensul general, atunci puteți continua să-l asculte în timp ce canta. După ce ați ales melodia ta preferata, veți dori în mod sigur să-l cânte în timp ce faci alte activități cum ar fi, de exemplu, conducerea unui vehicul, la duș ... După un timp, vei memora în cele din urmă cântec! Repetarea este unul dintre fundamentele memorare. Dacă urmați aceste 5 pași, vă garantez că va îmbunătăți în mod semnificativ, precum și toate fără nici un efort, și într-un mod plăcut.
Unul dintre trucuri pot să vă sfătui pe învățarea limbilor străine este de a alterna un pic 'studiu serios', cu activități plăcute (muzică, filme, etc.), Pentru a repeta fără o picătură de atenție. Rezultatele pot fi incredibil de uimitor! Și tu, ai învățat vreodată o limbă prin muzică? Dacă da, ce melodie? (Vă rugăm să pune un link pe YouTube în comentariile tale)

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All