Ajuda

NOU ARTICLE

Qui són els millors poliglots de la història?La majoria de nosaltres estem molt impressionats quan coneixem a algú que parla diversos idiomes, però algunes persones van més enllà del bilingüisme i es converteixen en hiperpolítica .

En el transcurs de la història, alguns entusiastes del llenguatge han assumit el repte d'aprendre no una o dues sinó dotzenes de llengües. Alguns fins i tot han afirmat haver dominat ni més ni menys que 100 llengües i dialectes diferents , cosa que és molt impressionant quan saps el difícil que és aprendre un sol idioma nou.

Aquí teniu 5 dels políglots més impressionants de la història:

1. John Bowring


L'economista polític britànic, viatger, escriptor i el quart governador de Hong Kong , John Bowring , tenia molts talents, però és potser més conegut pel seu amor per les llengües .

Durant la seva vida, Bowring afirmar conèixer 200 llengües i poder parlar 100 . Malgrat una activa carrera política, Bowring va seguir una carrera secundària traduint cançons populars, poesia i literatura de Rússia , Europa de l'Est i Espanya .

2. Giuseppe Gaspardo Mezzofanti


El cardenal Guiseppe Mezzofanti és un dels poliglots més talentosos de la història.

Tot i que aquest teòleg italià tenia un ampli coneixement en moltes àrees, la seva veritable passió era la lingüística .

Se sap que parla almenys 39 idiomes diferents , que van des de l' hebreu al gujarati , així com dotzenes d'altres dialectes (alguns diuen que pot haver parlat gairebé un centenar de llengües i dialectes).

Durant la seva vida, va ser professor d’ àrab a la Universitat de Bolonya , després professor d’idiomes orientals i grec , mentre aprenia idiomes, realitzava activitats missioneres i mantenia la biblioteca del Vaticà.

Era un geni lingüístic tan conegut que a la seva mort, gent de tot Europa va lluitar per la seva calavera.

3. Ziad Fazah


Actualment, aquest libanès té el rècord mundial Guinness per al major nombre de llengües parlades. Fazah afirma ser capaç de llegir i parlar 58 idiomes , incloent àrab , polonès , tailandès , urdú , noruec i molts altres.

Mentre que Fazah demostrar les seves habilitats en algunes proves, també va tenir algunes fallades importants, incloent una aparició especialment desastrosa a Viva el Lunes , un programa de televisió xilè, on no entenia frases de nivell de principiant en finès , rus , xinès , persa , hindi i Grec , llengües que ell diu que parla amb fluïdesa.

4. Kenneth Hale


No hauria de ser especialment sorprenent que un professor de llengua del MIT sigui també un reputat poliglota. Els estudis de Hale al MIT centrar en les llengües amenaçades , especialment a Amèrica del Nord, Amèrica Central i Austràlia . Hale no només va estudiar aquestes llengües, sinó que també les va aprendre, prop de 50 llengües .

El més sorprenent de Hale és, no obstant això, la rapidesa amb què va ser capaç d'aprendre un nou idioma, sovint tenint una conversa bàsica després de només 10 o 15 minuts d'escoltar un parlant nadiu.

5. Georges Dumezil


El famós filòleg francès Georges Dumezil és conegut pel seu treball sobre la mitografia i les classes socials .

Aquest treball acadèmic va ser, tanmateix, facilitat pel seu amor per aprendre llengües antigues .

Dumezil estudis lingüístics de Dumezil van anar més enllà de les llengües clàssiques i, a la seva mort, es deia parlar o llegir més de 200 idiomes amb diferents graus de fluïdesa.

Més informació sobre PolyglotsSi aquest jove hiperpolyglot continua aprenent llengües al ritme que ha après fins ara, podria ser part de la història! Vegeu el seu vídeo a continuació:- Vegeu l'article: Nombre màxim d’idiomes que un ésser humà pot aprendre en la seva vida ,
- Troba amics de Polyglot al lloc web de Polyglot : :)

Què us va semblar sobre aquest article: Creieu que és humanament possible parlar tantes llengües? Deixeu un comentari a continuació.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All