Ajuda

NOU ARTICLE

Com aprendre xinès abans de la seva estada a la Xina?
No és fàcil anar a estudiar o treballar a la Xina sense parlar xinès.
Tot i que els cursos que prendrà serà en anglès o vostè serà capaç de parlar anglès amb els seus col·legues, que sens dubte necessita aprendre xinès per desenvolupar-se en la vida quotidiana.
Polyglotclub li dóna consells i testimonis dels seus membres que l'ajudaran a començar.

Xina és accessible a tots


'Quan vaig anar a la Xina, jo no parlava una paraula de xinès, he après allà i va tornar amb un bon nivell de conversa', diu Cécile, 24 anys, que va anar a Beijing en un programa d'intercanvi amb la Universitat.
'Vaig tenir un parell d'hores de xinès a l'escola, però en el moment en què em vaig anar jo no estava parlant en absolut, recorda Martine, de 23 anys, que va estudiar a Xangai. Els meus 6 mesos de xinès em va deixar en el lloc per començar una passantia en què treballades parlant en xinès. Ja he escrit una mica i, sobretot, que podia llegir i escriure xinès! '

Aprendre xinès és més difícil que en anglès o Espanyol. No obstant això, la Xina està a l'abast de tothom.
El llenguatge en si mateix no és difícil. La gramàtica és accessible. A la Xina, hi ha, de fet, ni home o dona, no singular o plural o conjugació, o variacions. El que pot ser un problema són alguns sons que no existeixen en absolut en el seu idioma nadiu i que fan que la pronunciació del xinès ja de dominar que els japonesos, per exemple.

Algú que no té sentit per a la música tindrà un temps difícil distingir els diferents sons, però la clau per aprendre xinès, és especialment per a ser disciplinat i tenir una bona memòria.
Aprendre xinès és com aprendre dues llengües: una escrita i una altra oral.
A la Xina, he après ni a llegir ni a escriure, només vaig aprendre a parlar, diu Cécile. Després d'un any, el que podia fer les meves compres, comprar un bitllet de tren, agafar un taxi, l'ordre en un restaurant i parlar de la pluja i el clima.

Si tens poc temps abans de sortir de la Xina, ens aconsellaria que et centris en oral sense començar a aprendre l'escriptura, que és molt difícil.
Per descomptat, vostè necessitarà saber alguns caràcters per identificar els noms de carrers, parades d'autobús o vàter!
Encara que el millor és començar a aprendre xinès abans de sortir, s'avança sobretot a la Xina. Com subratlla Cécile 'segurament anem a aprendre a 2 anys per descomptat a França el que aprenem en 2 mesos en el lloc!'

Mandarí: la llengua parlada a tota la Xina


No n'hi ha un sinó diversos idiomes xinès, comparable a dialectes. Però si vostè vol parlar un xinès útil, començar amb el mandarí.
D'acord amb la ciutat o l'àrea de la Xina on es trobi, els xinesos no necessàriament parlen mandarí entre ells, però tots saben mandarí i que puguin parlar sense problema amb vostè. Caràcters xinesos són els mateixos en tots els idiomes xinès, però la seva pronunciació i algunes paraules són diferents.
Excepte uns pocs canals de televisió en cantonès, TV, ràdio i tots els mitjans de comunicació és en mandarí!

Passi el HSK per provar la seva xinès


El HSK (Hanyu shuiping kaoshi) és l'única prova xinesa reconeguda a la Xina. Posa a prova el teu nivell de xinès 1 (capaç d'utilitzar i comprendre frases simples) a 6 (el domini de l'idioma actual).
Més informació sobre el HSK.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All