Ajuda

NOU ARTICLE

Viure en un país estranger: com adaptar?
Entendre una nova cultura i prenent el seu rumb en un país estranger són un equilibri entre l'adaptació a un entorn diferent i la preservació de la seva identitat original ... La integració reeixida al país d'acollida és un dels principals reptes de l'expatriació. Molts expatriats creuen comprendre la cultura del país és el principal factor per a una integració reeixida.

Aquí hi ha 6 punts clau:

1. Aprendre l'idioma del país.


Si vostè té una mancança gairebé total de coneixement de la llengua local o només té algunes coses bàsiques, que s'enfrontarà inevitablement a la barrera de l'idioma. Amb el coneixement d'anglès, vostè serà capaç de 'tirar endavant' en molts països de parla no anglesa. No obstant això, aquest stragegy no serà suficient en el llarg termini. Més enllà de la mera conveniència, dominar l'idioma del país d'expatriació és un vector d'integració innegable. Els esforços per parlar en una llengua que no és el seu també canviar la forma en què són percebuts o rebre a l'estranger.
L'aprenentatge de la llengua pot començar molt abans de l'expatriació, però es pot fer una vegada al lloc, en la immersió total. Si vostè és un principiant, vostè ha de prendre classes. Per a cada un dels seus propis mètodes per aprendre, millorar o ser bilingües: prendre cursos intensius, veure la televisió i llegir la premsa local, participar en activitats de grup i, per descomptat crea un esdeveniment Políglota club .

2. Esdevén un organitzador Polyglot Club de


Per estar a càrrec d'una xarxa Polyglot Club, vostè farà molts amics rapidely. Com a organitzador d'esdeveniments d'intercanvi d'idiomes compleix amb molts locals que volen aprendre anglès o altres idiomes. També es reunirà amb altres expatriats que volen aprendre diferents idiomes.
Crear una nova reunió ara!

3. Explori el país, la seva ciutat, el seu barri.


I si per realment descobrir un nou lloc, calia perdre una mica? Per sentir-se com a casa al seu país d'expatriació, no només ha de memoritzar la ruta a casa-oficina o visitar els monuments famosos com un turista de pas. Mogui poc a poc dels principals circuits turístics per la ciutat juntament amb amics que han estat allà per molt temps. Entendre les característiques específiques d'un país o identificar-ne les adreces favorites requereixen alguns esforços.

4. Adoptar l'estil de vida local.


Tot just ha de posar les seves bosses a Tailàndia que precipitar-se en un supermercat especialitzat tractant de trobar allí els productes que va utilitzar per consumir al seu país d'origen. Expatriats als Estats Units per uns mesos, que, bàsicament, mira els canals de televisió estrangers que són familiars per a vostè, li interessa molt de prop a la comunitat d'expatriats, et passes hores a Skype ... Si aquesta operació pot ser tranquil·litzador en un en primer lloc, que no facilita la seva integració en la seva nova llar.
Has de viure la cultura i l'experiència. La curiositat es converteix en el seu millor aliat. Mantingui allunyat de tant en tant dels teus amics d'expatriats, degustar els plats locals, assistir a esdeveniments culturals, familiaritzar-se amb els diferents codis de cortesia ... En altres paraules, acceptar ser sorprès. L'objectiu no és convertir-se en algú més i s'adhereixen a tots els hàbits locals, però per experimentar realment la cultura del país on viu.

5. Construir una vida social.


La capacitat de fer contacte amb els madrilenys i els altres expatriats ser un factor determinant en l'èxit de l'expatriació? Un nouvingut pot aprendre molt de les dues parts. Portar-se bé amb els expatriats que ja tenen un pas enrere en la seva experiència al país no només evitar un possible aïllament a arribar, però també li proporcionarà consells pràctics: els esforços per obrir un compte bancari, metges registrats, sistema de salut, la selecció d'una assegurança de , les escoles, la renovació dels permisos de treball ... Localitzar les xarxes i associacions d'expatriats i de canvi ...! Un cop més, la xarxa Polyglot club serà de gran ajuda: elements de contacte a través de la pàgina web, assistir a tot tipus d'esdeveniments socials.
Establir vincles amb els vilatans. S'augmentarà el seu coneixement del país i reforçarà el seu sentiment de pertinença.
Depenent del país, és més o menys difícil ser capaç de complir amb la població local, sinó entrar en totes les oportunitats: les activitats del club, viatges escolars, ambient de negocis, amics d'amics ...

6. Mantenir vincles amb el seu país d'origen.


Expatriació dubte canvia la forma de veure el seu propi país. No obstant això, s'adapta, no vol dir renunciar a la seva pròpia cultura. El desafiament rau en la gestió per construir una mena de doble cultura. Així que el millor és mantenir-se en contacte amb amics i familiars que sovint ha sortit temporalment de darrere. Xateja a través de xarxes socials, intercanvi de mails, tornen de tant en tant al seu país ... Aquests esforços també ajuden a mitigar l'impacte del retorn de l'estranger.

Related topics: