Ajuda

NOU ARTICLE

És suficient Anglès a viatjar a l'estranger?Si vostè està planejant quedar-se a anglès no és la seva llengua materna, i planeja fer més que viu en una bombolla d'expatriats i just 'per obtenir' al país, segons el lloc on vostè va, vostè haurà d'aprendre l'idioma local .

En poques paraules, anglès no sempre és suficient. Vaig aprendre això fa molts anys tractant de trobar el meu camí al voltant de Munic en el meu primer viatge a Alemanya i, més recentment, després d'haver passat sis anys a Tailàndia.

És un error suposar que la gent entengui anglès. Pot ser la llengua més parlada al món, però la gran majoria de les persones a la Terra no parlen anglès.
Aprendre com comunicar-se amb els vilatans en la seva pròpia llengua - no només va a fer la seva vida molt més fàcil, que l'ajudarà a experimentar més plenament la cultura.
La cultura pot ser dividit en dos arcs-categories: cultura històrica i la cultura moderna.
Mentre que vostè pot ser capaç d'estudiar la història d'un país utilitzant Anglès, vostè no entén la seva cultura actual sense conèixer també l'idioma en el qual s'expressa que la cultura.

Per exemple, a Tailàndia, no dius que algú arriba tard, vostè diu que estan 'arribant a poc a poc'.
Si es traduirà literalment i dir que algú venia tard, això significaria tard a la nit.
Si vas a gastar una quantitat considerable de temps en un país, fes-te un favor i aprendre l'idioma local!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All