Βοήθεια

Είναι τα αγγλικά αρκετά όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό;Εάν σχεδιάζετε να μείνετε σε μια μη αγγλόφωνη χώρα και σχεδιάζουν να κάνουν περισσότερα από ό, τι ζουν σε μια φούσκα ομογενής και απλά 'να πάρει από' στη χώρα, ανάλογα με το πού θα πάμε, θα πρέπει να μάθουν την τοπική γλώσσα .

Πολύ απλά, τα αγγλικά δεν είναι πάντα αρκετό. Έμαθα αυτό πριν από πολλά χρόνια, ενώ προσπαθεί να βρει το δρόμο μου γύρω από το Μόναχο στο πρώτο μου ταξίδι στη Γερμανία και πιο πρόσφατα, αφού πέρασε έξι χρόνια στην Ταϊλάνδη.

Είναι λάθος να υποθέτουν πως οι άνθρωποι θα καταλάβουν την αγγλική γλώσσα. Μπορεί να είναι πιο ευρέως ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στη Γη δεν μιλούν αγγλικά.
Μάθετε πώς να επικοινωνούν με τους ντόπιους στη δική τους γλώσσα - όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, θα σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο πλήρως τον πολιτισμό.
Ο πολιτισμός μπορεί να χωριστεί σε δύο αψίδα-κατηγορίες: ιστορική κουλτούρα και τον σύγχρονο πολιτισμό.
Ενώ μπορεί να είναι σε θέση να μελετήσει την ιστορία μιας χώρας που χρησιμοποιούν τα αγγλικά, δεν θα καταλάβετε την τρέχουσα κουλτούρα της, χωρίς να γνωρίζει τη γλώσσα στην οποία ο πολιτισμός εκφράζεται.

Για παράδειγμα, στην Ταϊλάνδη, δεν λες ότι κάποιος είναι αργά, θα λένε ότι 'έρχονται σιγά-σιγά».
Αν ήταν να μεταφράζει κυριολεκτικά και να πω ότι κάποιος ερχόταν αργά, αυτό θα σήμαινε αργά το βράδυ.
Αν πρόκειται να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό του χρόνου σε μια χώρα, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη και να μάθουν την τοπική γλώσσα!

Related topics:

Comments