Súgó

NEW ARTICLE

Az angol elég, ha külföldre utazik?Ha azt tervezi, hogy felfüggeszti egy nem-angol nyelvű országok és tervezi, hogy tegyen többet, mint él egy expat buborék, és csak 'megél' az országban, attól függően, hogy hová megy, akkor meg kell tanulni a helyi nyelvet .

Egész egyszerűen az angol nem mindig elég. Megtanultam ezt a sok évvel ezelőtt, miközben megpróbálja megtalálni az utat körül Münchenben az első útja Németországban és újabban miután hat évet töltött Thaiföldön.

Tévedés azt feltételezni, az emberek meg fogják érteni angolul. Lehet, hogy a világon a legszélesebb körben beszélt nyelv, hanem az emberek nagy többsége a Földön nem beszélnek angolul.
Megtanulják, hogyan kell kommunikálni a helyiek a saját nyelvükön - mert nem csak, hogy az életed sokkal könnyebb, ez segít jobban megtapasztalják a kultúrát.
Kultúra lehet bontani két arch-kategória: történelmi kultúra és a modern kultúra.
Amíg lehet, hogy tanulmányozza az ország történetében az angol nyelv használata, akkor nem érti a jelenlegi kultúra nélkül is tudta, milyen nyelven, hogy a kultúra fejeződik ki.

Például, thai, nem mondom, hogy valaki késik, akkor azt mondják, hogy 'jön lassan'.
Ha volt lefordítani szó, és azt mondják, hogy valaki jön végén, ez azt jelentené, a késő esti órákban.
Ha megy, hogy kiad egy jelentős mennyiségű időt egy országban, akkor magadnak egy szívességet, és megtanulják a helyi nyelvet!

Related topics:

Comments