Súgó

NEW ARTICLE

Az élet egy idegen országban: hogyan kell alkalmazkodni?
Megérteni egy új kultúrát és így a végleges csapágyak egy külföldi ország közötti egyensúly alkalmazkodás más környezetben és megőrzi eredeti identitását ... sikeres integrációja a fogadó ország egyik legnagyobb kihívása a külföldi munkavégzési. Sok külföldön élő hiszem megértése kultúra, az ország a legfontosabb tényező a sikeres integráció.

Itt van 6 fő pontja:

1. Ismerje meg a nyelv az országban.


Hogy van-e egy majdnem teljes hiánya ismerik a helyi nyelvet, vagy ha csak néhány alapjait, akkor elkerülhetetlenül szembe a nyelvi akadályokat. Az angol nyelv ismerete, akkor képes lesz arra, hogy 'get a' sok a nem angol nyelvű országokban. Azonban ez stragegy nem lesz elegendő, hogy hosszú távon. Puszta kényelem, nyelv elsajátítása az ország külföldi munkavégzési tagadhatatlan integrációs vektor. Erőfeszítéseit, hogy olyan nyelven beszélnek, ami nem a tiéd is megváltoztatja a vélt vagy külföldön fogadott.
Nyelvtanulás indulhat előtt jól munkavégzéséhez de meg lehet tenni, ha a helyszínen, a ellepje. Ha egy teljes kezdő, akkor vegye osztályok. Hogy minden az övé módszereket tanulni, hogy javítsa, vagy vált kétnyelvű: hogy intenzív kurzusok, TV-t nézni, és olvasd el a helyi sajtó, részt csoportos tevékenységek, és természetesen, iratkozzon fel a Polyglot Club eseményt .

2. Légy Polyglot Club szervező


Azáltal, hogy felelős a Polyglot Club hálózat, akkor, hogy sok barátja rapidely. Ennek nyelvcsere rendezvényszervező találkozol sok helyi akik szeretnének megtanulni angolul, vagy más nyelven. Ön is találkozhatsz emigránsok, akik szeretnék megtanulni a különböző nyelveken.
Új találkozó létrehozásához most!

3. Fedezd fel az ország, a város, a környéken.


És ha igazán felfedezni egy új helyre, akkor már eltévedni egy kicsit? Hogy otthon érezze magát abban az országban, külföldi munkavégzési, akkor nem egyszerűen csak meg kell memorizálni az otthoni-irodai útvonalon vagy látogasson el a híres műemlékek, mint egy elhaladó turista. Fokozatos áttérést távol a turisztikai áramkör a városban találkozik a barátaival, akik ott voltak sokáig. Megérteni a sajátosságait egy ország vagy azonosítja a kedvenc címek igényel némi erőfeszítést.

4. El kell fogadni a helyi életmód.


Alig van teszed a táskák Thaiföldön, hogy rohan egy speciális szupermarket próbál találni ott a kívánt termékeket használnak fogyasztani a saját országában. Külföldön az Egyesült Államok néhány hónapig, akkor alapvetően nézd meg a külföldi televíziós csatornák, amelyek ismerősek neked, érdekli nagyon szorosan az expat közösség órát töltenek a Skype-on ... Ha ez a művelet lehet megnyugtató a Először is, nem segíti a beilleszkedését az új haza.
Meg kell élni a kultúra és a tapasztalat azt. A kíváncsiság lesz a legjobb szövetségese. Maradj távol időről időre az Ön expat barátok, kóstolja meg a helyi ételeket, részt vegyen a kulturális események, megismerkedhetnek a különböző kódokat az udvariasság ... Más szóval, fogadja el, hogy meglepődtem. A cél nem az, hogy lesz valaki, és tartsák be a helyi szokásokat, de hogy valóban megtapasztalják a kultúra, az ország, ahol él.

5. Build a társadalmi életben.


Vajon képes kapcsolatba lépni a helyiek és más kivándorlók egyik meghatározó tényezője a sikeres külföldi munkavégzés? A jövevény is sokat tanulhatunk mindkét fél számára. Kijönni kivándorlók, akik már egy lépést hátra, hogy tapasztalataikat az országban nem csak elkerülni egy esetleges izolációs érkezéskor hanem az Ön számára gyakorlati tanácsokat: erőfeszítések bankszámlát nyit, regisztrált orvosok, egészségügyi rendszer, válogatott biztosítási , iskolák, megújítása munkavállalási engedélyek ... Keresse külföldön hálózatok és szövetségek és ... csere! Ismét a Polyglot Club hálózat lesz nagy segítség: contact tagok a weboldalon keresztül, részt mindenféle társadalmi események.
Összeköttetést teremt a helyiek. Ez növeli a tudás, az ország és erősíteni fogja a tartozás érzése.
Attól függően, hogy az ország, ez többé-kevésbé nehéz, hogy képes legyen teljesíteni a helyi emberek, de be minden lehetőséget: club tevékenységek, iskolai kirándulások, üzleti környezet, a barátok barátai ...

6. kapcsolatot tart az Ön származási országban.


Külföldi munkavégzéshez minden bizonnyal megváltoztatja az utat megnézi a saját országában. Azonban, átalakítása nem jelenti azt adja fel a saját kultúrájához. A kihívás abban rejlik, ügyvezető építeni egyfajta kettős kultúra. Így a legjobb, hogy tartsa a kapcsolatot barátaival és családjával, hogy gyakran átmenetileg maradt. Chat keresztül a szociális hálózatok, cseréje mailek, vissza időről-időre az Ön országában ... Ezek az erőfeszítések is segít enyhíteni a hatását a visszatérő külföldi.

Related topics: