Hjælp

NEW ARTICLE

Bor i et fremmed land: hvordan man kan tilpasse?
Forståelse en ny kultur og tager sine lejer i et fremmed land er en balance mellem tilpasning til et andet miljø og bevare sin oprindelige identitet ... Vellykket integration i værtslandet er en af ​​de vigtigste udfordringer i udlændighed. Mange udlændinge tror at forstå kulturen i det land er den vigtigste faktor for en vellykket integration.

Her er 6 hovedpunkter:

1. Lær sproget i landet.


Uanset om du har en næsten total mangel på kendskab til det lokale sprog eller du kun har et par grundlæggende, vil du uundgåeligt stå over den sproglige barriere. Med kendskab til engelsk, vil du være i stand til at 'komme af' i mange ikke-engelsktalende lande. Men denne stragegy ikke være tilstrækkeligt i det lange løb. End blot bekvemmelighed, mastering sproget i det land, hvor udstationering er en ubestridelig integration vektor. Bestræbelserne på at tale i et sprog, der ikke er dit også ændre den måde du bliver opfattet eller modtaget i udlandet.
Lære sproget kan starte i god tid før udstationering, men det kan gøres en gang på stedet, i fuld nedsænkning. Hvis du er nybegynder komplet, bør du tage klasser. Til hver sine egne metoder til at lære, for at forbedre eller blive tosproget: tage intensive kurser, se tv og læse den lokale presse, deltage i gruppe aktiviteter og naturligvis tilmelde dig en Polyglot Club begivenhed .

2. Bliv Polyglot Club arrangør


Ved at være ansvarlig for et Polyglot Club netværk, vil du gøre en masse venner rapidely. Som et sprog udveksling arrangør du møde mange lokale, der ønsker at lære engelsk eller andre sprog. Du vil også møde andre expats, der ønsker at lære forskellige sprog.
Opret et nyt møde nu!

3. Udforsk landet, din by, dit nabolag.


Og hvis virkelig opdage et nyt sted, du havde at fare vild lidt? For at føle sig hjemme i det land, udstationering, behøver du ikke bare at huske dit hjem-kontor rute eller besøge de berømte monumenter som en forbipasserende turist. Flyt gradvist væk fra de store turist kredsløb gennem byen sammen med venner, der har været der i lang tid. Forståelse detaljerne i et land eller identificere dine foretrukne adresser kræver en vis indsats.

4. Indtag den lokale livsstil.


Næppe har du sætte din poser i Thailand, som du styrter ind i en specialiseret supermarked forsøger at finde der de produkter, du brugte til at forbruge i dit hjemland. Udstationeret i USA for et par måneder, du dybest set se på de udenlandske tv-kanaler, der er velkendt for dig, du er interesseret meget nøje til expat samfund, du tilbringer timer på Skype ... Hvis denne operation kan være betryggende i en første, betyder det ikke lette dit integration i dit nye hjem.
Du er nødt til at leve den kultur og opleve det. Nysgerrigheden bliver din bedste allierede. Hold dig væk fra tid til anden fra dine expat venner, smage de lokale retter, deltage i kulturelle arrangementer, blive fortrolig med de forskellige koder af høflighed ... Med andre ord, acceptere at blive overrasket. Målet er ikke at blive en anden og overholde alle lokale vaner, men rent faktisk at opleve kulturen i det land, hvor du bor.

5. Byg et socialt liv.


Ville evnen til at komme i kontakt med både lokale og andre udlændinge være en afgørende faktor for succes udlands-? En nytilkommen kan lære meget af begge parter. Komme sammen med udlændinge, der allerede har et skridt tilbage på deres erfaringer i landet vil ikke blot undgå en eventuel isolation ved ankomsten, men også give dig praktiske råd: bestræbelser på at åbne en bankkonto, der er registreret læger, sundhedsvæsen, udvælgelse af en forsikring , skoler, fornyelse af arbejdstilladelser ... Find udstationerede netværk og foreninger og ... udveksling! Igen Polyglot Club netværket vil være til stor hjælp: kontakt medlemmer gennem hjemmesiden, deltage i alle slags sociale arrangementer.
Etablere forbindelser til lokalbefolkningen. Det vil øge din viden om landet og vil styrke din følelse af at høre til.
Afhængigt af landet, er det mere eller mindre vanskeligt at være i stand til at opfylde de lokale folk, men indtaste alle muligheder: klubaktiviteter, skolerejser, erhvervsklima, venners venner ...

6. Vedligehold forbindelser til dit hjemland.


Udstationering sikkert ændrer den måde, du ser på dit eget land. Men tilpasning ikke at give op til sin egen kultur. Udfordringen ligger i at styre til at bygge en slags dobbelt kultur. Så det er bedst at holde kontakten med venner og familie, som du ofte har midlertidigt efterladt. Chat via sociale netværk, udveksle mails, vender tilbage fra tid til anden i dit land ... Denne indsats også bidrage til at afbøde virkningerne af afkastet fra udlandet.

Related topics: