Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan lehet megtanulni a kínai érkezés előtt Kínában?
Ez nem könnyű, hogy menjen tanul, vagy dolgozik Kínában szó nélkül a kínai.
Annak ellenére, hogy a kurzusok akkor vesz majd angol nyelven, illetve lesz képes angolul beszélni a kollégákkal, akkor biztosan meg kell tanulni a kínai boldoguljon a mindennapi életben.
PolyglotClub ad tanácsot és ajánlások tagjai, amely segít elindulni.

Kínai mindenki számára elérhető,


'Amikor én jártam Kínában, nem szóltam egy szót a kínai, tanultam ott, és jöttem vissza a megfelelő szintű beszélgetés,' mondja Cécile, 24, aki elment Pekingbe csereprogram vele egyetemen.
'Volt egy pár órát a kínai iskolában, de mire eljöttem én nem beszélek egyáltalán emlékszik Martine, 23, aki tanult Sanghajban. Én 6 hónapos helyszíni kínai megengedte, hogy indul egy szakmai ahol én dolgozott beszél kínaiul. Már írtam egy kicsit, és mindenekelőtt, tudtam olvasni, és írja kínai! '

Tanulási kínai nehezebb, mint az angol vagy a spanyol. Ugyanakkor a kínai van elzárva minden.
Maga a nyelv nem nehéz. A nyelvtani elérhető. A kínai, van, sőt, nem férfi vagy nő, nem egyes vagy többes számban, vagy ragozás, vagy variációi. Melyik lehet a probléma néhány hangok, amelyek nem léteznek egyáltalán az anyanyelvén, és hogy a kiejtés a kínai hosszabb elsajátítani, mint a japán, például.

Akinek nincs hallása is van egy nehezen megkülönböztetni a különböző hangokat, de a legfontosabb, hogy megtanulják a kínai, különösen, hogy fegyelmezett és jó memória.
Tanulási kínai olyan, mint a tanulás két nyelven: írásbeli és szóbeli.
Kínában, megtanultam sem olvasni, sem írni, én csak megtanult, azt mondja Cécile. Egy év után, amit tehettem én vásárolni, vásárolni vonatjegyet, taxival, ahhoz egy étteremben, és beszélni az eső és az időjárás.

Ha kevés ideig, mielőtt elhagyná Kínát, azt tanácsoljuk, hogy összpontosítson szóbeli nélkül kezd tanulni írás, ami nagyon nehéz.
Természetesen, meg kell tudni, hogy egy pár karaktert azonosítani utcaneveket, buszmegállók és testápoló!
Míg a legjobb, ha elkezdi tanulni a kínai, mielőtt elmész, akkor lesz előrelépés, különösen Kínában. Ahogy Cécile hangsúlyozza: 'mi biztosan tanulni 2 év során Franciaországban mit tanulhatunk 2 hónap a helyszínen!'

Mandarin: a beszélt nyelv Kína-szerte


Nem is egy, hanem több kínai nyelven, hasonló a nyelvjárások. De ha azt akarjuk, hogy beszéljen hasznos kínai, kezdje Mandarin.
Szerint a város vagy térség Kína, ahol van, a kínaiak nem feltétlenül beszélni Mandarin közöttük, de mindannyian tudjuk, mandarin és beszélni tudnának probléma nélkül magával. Kínai karakterek azonosak minden kínai nyelven, de a kiejtés és néhány szót különböző.
Kivéve pár TV csatornák kantoni, TV, rádió és minden adathordozót a Mandarin!

Átadja a HSK, hogy tesztelje a kínai


A HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) az egyetlen kínai vizsgálat elismert Kínában. Ez a vizsgálat a kínai szintet 1 (képes használni és megérteni egyszerű mondatokat) 6 (jelenlegi nyelvtudás).
További információk a HSK.

Related topics:

Comments