Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan å lære kinesisk før oppholdet i Kina?
Det er ikke lett å gå studerer eller arbeider i Kina uten å snakke kinesisk.
Selv om kursene du vil ta vil være på engelsk, eller vil du være i stand til å snakke engelsk med dine kolleger, vil du definitivt trenger å lære kinesisk for å bli med i hverdagen.
PolyglotClub gir deg råd og attester fra sine medlemmer som vil hjelpe deg i gang.

Kinesisk er tilgjengelig for alle


'Da jeg dro til Kina, det gjorde jeg ikke snakker et ord kinesisk, har jeg lært det og jeg kom tilbake med et godt nivå på samtalen', sier Cécile, 24, som dro til Beijing i et utvekslingsprogram med hennes universitet.
'Jeg hadde et par timer med kinesisk i skolen, men da jeg forlot jeg ikke snakket i det hele tatt, husker Martine, 23, som studerte i Shanghai. Mine seks måneder av på stedet kinesisk tillatt meg å starte et internship der jeg jobbet snakker på kinesisk. Jeg skrev allerede litt og, fremfor alt, kunne jeg lese og skrive kinesisk! '

Lære kinesisk er vanskeligere enn engelsk eller spansk. Imidlertid er kinesisk innen rekkevidde for alle.
Språket i seg selv er ikke vanskelig. Grammatikken er tilgjengelig. I kinesisk, det er faktisk verken mann eller kvinne, ikke entall eller flertall eller konjugering, eller variasjoner. Som kan være et problem er noen lyder som ikke eksisterer i det hele tatt i ditt morsmål og som gjør uttalen av kinesisk lengre tid å mestre enn den japanske, for eksempel.

Noen som ikke har øre for musikk vil ha en hard tid skille de forskjellige lydene, men nøkkelen til å lære kinesisk, er spesielt å være disiplinert og ha en god hukommelse.
Lære kinesisk er som å lære to språk: skriftlig og muntlig.
I Kina, har jeg lært verken å lese eller skrive, jeg bare lært å snakke, sier Cécile. Etter ett år, kan jeg gjøre min shopping, kjøpe en togbillett, ta en taxi, for i en restaurant og snakke om regn og været.

Hvis du har litt tid før du forlater Kina, vi oppfordrer deg til å fokusere på muntlig uten å starte å lære å skrive, noe som er veldig vanskelig.
Selvfølgelig, vil du trenger å vite noen få tegn til å identifisere gatenavn, bussholdeplasser eller toalett!
Mens det er best å begynne å lære kinesisk før du reiser, vil du fremgang, spesielt i Kina. Som Cécile legger vekt på 'vi vil helt sikkert lære i to år kurs i Frankrike hva vi lærer i to måneder på flekken!'

Mandarin: språket i hele Kina


Det er ikke én, men flere kinesiske språk, kan sammenlignes med dialekter. Men hvis du ønsker å snakke en nyttig kinesisk, start med Mandarin.
Ifølge byen eller området i Kina hvor du er, trenger kineserne ikke nødvendigvis snakke mandarin mellom dem, men de vet alle Mandarin og de kan snakke uten problem med deg. Kinesiske tegn er de samme i alle kinesiske språk, men uttalen og noen ord er forskjellige.
Bortsett fra noen få TV-kanaler i kantonesisk, er TV, radio og alle medier i Mandarin!

Passere HSK å teste kinesisk


HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) er den eneste kinesiske testen gjenkjent i Kina. Den tester din kinesiske nivå 1 (i stand til å bruke og forstå enkle setninger) på 6 (nåværende språkkompetanse).
Mer informasjon om HSK.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All