Apua

NEW ARTICLE

Miten oppia kiinaa ennen loman Kiinassa?
Se ei ole helppo mennä opiskelevat tai työskentelevät Kiinassa puhumatta kiinalainen.
Vaikka kurssit tulee ottaa on Englanti tai voit puhua Englanti työtovereiden, sinun täytyy ehdottomasti oppia kiinaa pärjätä arjessa.
PolyglotClub antaa sinulle neuvoja ja suosittelut sen jäsenet, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

Kiinan on kaikkien


'Kun menin Kiinaan, en puhunut sanaakaan kiinaa, olen oppinut siellä ja tulin takaisin hyvän keskustelun,' sanoo Cécile, 24, joka meni Pekingiin vaihto-ohjelmaan, jossa hänen yliopisto.
'Minulla oli muutaman tunnin Kiinan koulussa, mutta kun lähdin En puhunut lainkaan, muistelee Martine, 23, joka opiskeli Shanghaissa. Oma 6 kuukautta paikan päällä kiinalaisten saa minut aloittaa työharjoittelun, jossa I työstetty puhuu kiinaa. Olen jo kirjoittanut hieman ja ennen kaikkea, voisin lukea ja kirjoittaa kiinalainen! '

Kiinan oppiminen on vaikeampaa kuin Englanti tai espanjaksi. Kuitenkin Kiinan on ulottuvilla kaiken.
Kieli sinänsä ei ole vaikeaa. Kielioppi on saatavilla. Kiinalaisessa, on todellakin olemassa, eikä mies tai nainen, ei yksikössä tai monikossa tai konjugaatiolla tai muunnelmia. Mikä voi olla ongelma joitakin ääniä, jotka eivät ole lainkaan oman äidinkielen ja jotka tekevät ääntäminen Kiinan enää hallita kuin japanilaiset, esimerkiksi.

Joku, joka ei ole korva musiikille on vaikea erottaa erilaisia ​​ääniä, mutta avain oppia kiinaa, on erityisen kurinalainen ja on hyvä muisti.
Kiinan oppiminen on kuin oppia kahta kieltä: kirjallinen ja suullinen.
Kiinassa olen oppinut ei lukea eikä kirjoittaa, olen vain oppinut puhumaan, sanoo Cécile. Vuoden kuluttua voisin tehdä minun ostoksia, ostaa junalipun, taksilla, tilaa ravintolassa ja puhua sade ja sää.

Jos sinulla on vähän aikaa ennen lähtöä Kiinasta, neuvomme sinua keskittymään suullista ilman alkaneet oppia kirjoittamista, mikä on hyvin vaikeaa.
Tietenkin, sinun täytyy tietää muutamia merkkejä tunnistaa kadunnimet, bussipysäkit tai wc!
Vaikka on parasta aloittaa Kiinan oppiminen ennen lähtöäsi sujuva, erityisesti Kiinassa. Kuten Cécile korostaa 'me varmasti opimme 2 vuotta kurssin Ranskassa mitä opimme 2 kuukautta paikan päällä!'

Mandarin: puhuttu kieli kaikkialla Kiinassa


Ei ole yksi, vaan useita kiinan kielellä, verrattavissa murteita. Mutta jos haluat puhua hyödyllinen kiinalainen, aloita Mandarin.
Mukaan kaupungin tai alueella Kiinassa, missä olet, kiinalaiset eivät välttämättä puhu Mandarin niiden välillä, mutta he kaikki tietävät mandariini ja he voivat puhua ilman ongelmia sinulle. Kiinalaiset merkit ovat samat kaikissa kiinan kielellä, mutta niiden ääntämistä ja jotkut sanat ovat erilaisia.
Paitsi muutamia tv-kanavat kantoninkiinaksi, TV, radio ja kaikki media on Mandarin!

Pass HSK testata Kiinan


HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) on ainoa kiinalainen testi tunnustettu Kiinassa. Se testaa Kiinan taso 1 (osaa käyttää ja ymmärtää yksinkertaisia ​​lauseita) 6 (nykyinen kielitaito).
Lisätietoja HSK.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 4 All