Apua

NEW ARTICLE

Miten saada ystäviä matkoilla (5/5)?Osa 5 out of 5 (Siirry osaan 4 )

- Pidä aina kynä ja paperia teitä


Pidä aina kynä ja paperia mukanasi tai älypuhelin voit kirjoittaa asioita.
Tämä yksinkertainen työkalu voi auttaa sinua kääntää yksinkertaista keskustelua on todellinen ystävyys. Varsinkin jos yhteisiä etuja. Jos pidät joku, löytää tekosyy kirjoittaa hänen puhelinnumero. Kerro hänelle tarvitset tietoa kotiseutunsa esim. Voit myös pyytää häntä ottamaan sinut hänen suosikki paikkoja.

- Luo Facebook-tilin (ja käyttää sitä!)


Facebook on paras tapa pitää yhteyttä ystäviin. Voit lähettää sähköpostiviestejä, 'kuten' julkaisujensa tai kommenttini mitä he tekevät. Sen avulla voit pysyä yhteydessä ihmisiä kokoontui. Jos olet kiinnostunut jonkun elämän, he ovat kiinnostuneita sinun samoin.
Voit käyttää tilan ilmoittaa matkasi varten lähipäivinä. Saatat saada palautetta ihmisiltä, ​​jotka asuvat tai matkustavat paikkoihin, joissa aiot mennä. Se antaa myös enemmän mahdollisuuksia jakaa hetkiä ystäviesi kanssa.

- Kun matkustat yksin, pitää turvassa!


Me annoimme teille muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä ystäviä matkoilla. Jotkut varmasti auttaa sinua avata ja ulos your comfort zone. Kuitenkin meillä on vielä joitakin neuvoja sinulle ...
Liikunta mieltäsi!
Useimmat ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja täynnä hyviä aikomuksia. Mutta jotkut silti pyrkiä vahingoittaa sinua tavalla tai toisella. Kuitenkin käyttää kriittistä harkintaa. Teidän henkilökohtainen turvallisuus on tärkeämpää kuin mikään muu neuvoja edellä kuvattu. Älä koskaan laita itsesi vaarassa. Ja aina seurata vaistoja. varsinkin kun matkustaa yksin.

Viimeinen asia ...


Lopuksi haluan lainata tämän lauseen William Yeats: 'Ei ole vieraita, vain ystävät et ole tavannut vielä'

Haluaisimme kuulla omia tekniikoita tavata ihmisiä matkoilla. Niin voit jakaa vinkkejä kirjoittamalla kommentti!

Mene osa 4

Related topics: