Apua

NEW ARTICLE

Mitkä ovat 5 hyvää syytä mennä opiskella ulkomailla?Opiskelu ulkomailla? Se on sekä kiehtova ja pelottava? Jos olet edelleen hieman haluton ottamaan takapakkia, Polyglotclub antaa sinulle tärkein lähtönsä syistä kotimaahan. Dare seikkailu!
Menossa ulkomaille oman koulutus ei vain tapahdu! Ennen kaikkea, älä menet oikeista syistä?
Täällä on 5 niistä:

1. oppia vierasta kieltä


Ryhdy kaksikielinen näyttää nykyään välttämättömyys. Mikä olisikaan parempi tapa oppia vierasta kieltä kuin uppoutua? Jatkuva käytäntö kieltä äidinkielenään maa on paras tapa hallita sitä. Kautta opintosi, voit jopa oppia erityisiä teknisiä liittyvää sanastoa omalla alalla (hallinto, rahoitus, viestintä ...). Se on erittäin arvokas voimavara rekrytoijat. Lisäksi ammatillinen etu, mestari muita kieliä avulla voit saada enemmän ystäviä helposti. Miksi ei asettua maahan myöhemmin? Kuitenkin sielläkin se vie aikaa tulla monikielinen. Tarvitset vähintään kolme kuukautta on hyvä kielitaito. Yhden vuoden oleskelu on tietenkin paras.
Kun siellä voit osallistua kielitaitoinen tapahtumiin tapaamaan paikallisia ja harjoitella intensiivisesti kieltä.

2. Löydä uusi kulttuuri


Globalisaatio on standardoitu useimmissa kulttuureissa, mutta ei kokonaan! Jokainen säilyttää erityispiirteet. Se voi olla mielenkiintoista tutustua muihin elämäntapoihin, tämä antaa sinulle suurempaa avoimuutta. Huomaat, että on olemassa erilaisia ​​tapoja ajatella ja nähdä asioita. Terävällä kriittinen mieli, et nyt voi vertailla ja arvioida tapahtumia kotona tai muualla.

3. Rakenna itseluottamusta


'Yksin viidakossa', tämä matka tuntemattomaan tekee sinulle kypsä. Ilman perheesi, sinun on tultava toimeen omalla. Ainutlaatuinen kokemus rakentaa itseluottamusta! Opit lisää itsestäsi, mutta myös avaa muille. Tapaat monia ihmisiä ja sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja tulla takaisin kuin uusi ihminen.

4. Opi eri


Opetusmenetelmät eivät ole samoja muualla kuin täällä, kotona! Sinun täytyy sopeutua oppimisympäristö, jossa säännöt ovat erilaiset.

Esimerkiksi Iso-Britannia tai Yhdysvallat, opettajat kannustavat henkilökohtaisen ajattelun sijaan oppiminen ulkoa.
Älä huoli: olet varmasti kunnossa. Jos sinut hyväksytään vieraassa koulussa, se yleensä tarkoittaa, että olet hyvä oppilas. Todellakin, valinta perustuu yleensä kirjaa ja motivaatiota.

5. Paranna CV


Perimmäisenä tavoitteena opiskelu ulkomailla on esittelemiseen opintojakson.
Vuonna Globalisaation aikakaudella, kansainvälinen ura on arvokkaampaa rekrytoija. Tämä osoittaa, että olet itsenäinen, avoimia tietyllä älyllinen uteliaisuus. Elää kotimaan ulkopuolella, sinun täytyy olla sopeutumista taitoja. Nämä taidot ovat erittäin vaativat rekrytoijat. Lisäksi tämä kokemus ulkomailla on tapa erottaa itse ja kilpailla helpommin työmarkkinoille. Älä unohda mainita kokemuksen ansioluettelosi! 'Olen oppinut elämään poissa kotoa ja integroida itseni uuteen ympäristöön'

Mitä jos et halua mennä yksin?


Tietyt ihmiset, jättäen omasta on ilo. Toisille kuitenkin aloite näyttää vaarallinen ja vaatii rohkeutta. On totta, että esteitä: valinta koulutukseen; sairausvakuutus; kalleus matka- ja oleskelu ulkomailla ...
Opiskelijat, jotka epäröivät ja pelkäävät määrä paperityötä voi saada apua 'vaihto-ohjelmia'. Ne luotiin parhaiten edistää opiskelijoiden liikkuvuutta. Älä kuitenkaan odota voi lähteä lyhyellä varoitusajalla. Tällä alalla ei ihme: sinun täytyy valmistautua lähtöä vähintään vuosi ennen suunniteltua lähtöpäivää, jos vain rekisteröinnin.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All