Pomoć

NEW ARTICLE

Koje su 5 dobrih razloga da se ide studij u inozemstvu?Studirati u inozemstvu? To je i fascinantan i zastrašujuće? Ako ste još uvijek pomalo nerado riskirati, Polyglotclub daje vam glavne razloge napuštanja svoje domovine. Dare avanturu!
Odlazak u inozemstvo za svoje obrazovanje, ne samo dogoditi! Iznad svega, idete iz pravih razloga?
Ovdje su 5 od njih:

1. Saznajte stranog jezika


Postanite dvojezično čini danas nužnost. Što bolji način za učenje stranog jezika od ukupno uranjanjem? Kontinuirano praksa jezik s domovinom je najbolji način da ga svladati. Kroz svoje studije, čak možete naučiti određenu tehničku riječi iz vašeg područja (menadžmenta, financija, komunikacija ...). To je vrlo vrijedna imovina za regrut. Osim profesionalne prednost, master drugi jezici će vam omogućiti da se više prijatelja lako. Zašto se ne nasele u zemlji poslije? Međutim, čak i tamo je potrebno vrijeme da se višejezična. Trebat će vam barem tri mjeseca da imaju dobro znanje jezika. Jednogodišnji boravak naravno najbolje.
Nakon što se tamo možete sudjelovati u višejezičnim događaja u susret s lokalnim i intenzivno vježbati jezik.

2. Otkrijte novu kulturu


Globalizacija je standardizirani većini kultura, ali ne u potpunosti! Svaki ima svoje specifičnosti. To može biti zanimljivo otkriti druge načine života, to će vam dati veću otvorenost. Vi ćete shvatiti da postoje različiti načini razmišljanja i gledanja na stvari. Sa oštrim kritičkim umom, što će sada biti u mogućnosti usporediti i procijeniti događaje kod kuće ili negdje drugdje.

3. Graditi samopouzdanje


'Sam u džungli', ovaj put u nepoznato, učinit će vam zrele. Bez svoju obitelj, morat ćete dobiti na svoju vlastitu. Jedinstven doživljaj izgraditi samopouzdanje! Vi ćete naučiti više o sebi, ali također će se otvoriti drugima. Vi ćete upoznati mnoge ljude i prilagoditi različitim situacijama i vratiti se kao nova osoba.

4. Saznajte drugačije


Metode poučavanja nisu ista drugdje nego ovdje, kod kuće! Vi ćete morati prilagoditi na učenje okruženju gdje su pravila drugačija.

Na primjer, u Velikoj Britaniji i SAD-u, učitelji potiču osobni razmišljanje, a ne učenje napamet.
Ne brinite: sigurno ćete biti do par. Ako ste prihvatili u stranoj školi, to obično znači da ste dobar učenik. Doista, izbor je obično temelji se na svoju evidenciju i vaše motivacije.

5. Unaprijedite svoj životopis


Krajnji cilj studiranja u inozemstvu je označite razdoblje studiranja.
U eri globalizacije, međunarodna karijera je vredniji Regrut. To pokazuje da su neovisni, otvoren s određenim intelektualne znatiželje. Živjeti izvan matične države, morate imati prilagodbe vještina. Ti vještine su vrlo tražena od strane poslodavaca. Osim toga, to iskustvo u inozemstvu će biti način da se razlikovati i natjecati lakše na tržištu rada. Ne zaboravite spomenuti svoje iskustvo na vaš životopis! 'Ja sam naučila živjeti daleko od kuće i integrirati sam na novom okruženju'

Što ako ne želim ići sama?


Za neke ljude, ostavljajući po sebi je zadovoljstvo. Za druge, međutim, čini se inicijativa opasna i zahtijeva hrabrost. Istina je da postoje prepreke: izbor obuke; zdravstveno osiguranje; visoki troškovi putovanja i boravka u stranoj zemlji ...
Studenti koji oklijevaju i strah količina papirologije mogu dobiti pomoć od 'programa razmjene'. Oni su stvorili najbolje promicanje mobilnosti studenata. No, nemojte očekivati ​​da će biti u mogućnosti otići u kratkom roku. U ovom području, nije čudo: morate pripremiti svoj odlazak najmanje godinu dana prije planiranog datuma odlaska, ako je samo za registraciju.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All