Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er de 5 gode grunde til at gå undersøgelse i et fremmed land?Studere i udlandet? Det er både fascinerende og skræmmende? Hvis du stadig er lidt tilbageholdende med at tage springet, Polyglotclub giver dig de vigtigste grunde til at forlade dit hjemland. Dare eventyret!
Tager til udlandet i din uddannelse ikke bare ske! Frem for alt vil du gå efter de rigtige grunde?
Her er 5 af dem:

1. Lær et fremmedsprog


Bliv tosprogede synes i dag en nødvendighed. Hvilken bedre måde at lære et fremmedsprog end total fordybelse? Kontinuerlig praksis et sprog med hjemland er den bedste måde at mestre den. Gennem dine studier, kan du endda lære specifik teknisk ordforråd relateret til dit område (ledelse, økonomi, kommunikation ...). Det er et meget værdifuldt aktiv for aftagerne. Ud over den faglige fordel, vil mestre andre sprog gør det muligt at få flere venner nemt. Hvorfor ikke bosætte sig i landet senere? Men selv der tager det tid at blive flersprogede. Du skal bruge mindst tre måneder til at have et godt kendskab til sproget. En etårig ophold er naturligvis bedst.
Når der kan du deltage i flersprogede arrangementer for at mødes med lokale og øve intensivt sproget.

2. Oplev en ny kultur


Globaliseringen har standardiseret de fleste kulturer, men ikke helt! Hver bevarer sine særlige. Det kan være interessant at opdage andre måder at leve på, vil dette give dig større åbenhed. Du vil indse, at der er forskellige måder at tænke og se tingene. Med en skarp kritisk sind, vil du nu være i stand til at sammenligne og vurdere begivenhederne hjemme eller andre steder.

3. Byg selvtillid


'Alene i junglen', vil denne rejse ind i det ukendte gør du modnes. Uden din familie, vil du nødt til at komme med på egen hånd. En unik oplevelse at opbygge selvtillid! Du vil lære mere om dig selv, men også vil åbne op for andre. Du vil møde mange mennesker og tilpasse sig forskellige situationer og komme tilbage som en ny person.

4. Lær forskelligt


De pædagogiske metoder er ikke de samme andre steder end her, hjemme! Du bliver nødt til at tilpasse sig et læringsmiljø, hvor reglerne er anderledes.

For eksempel i Storbritannien eller USA, lærere fremmer personlig tænkning frem for at lære udenad.
Bare rolig: Du vil helt sikkert være op til par. Hvis du er accepteret i en udenlandsk skole, det som regel betyder, at du er en god elev. Faktisk er udvælgelsen normalt baseret på dine optegnelser og din motivation.

5. Forbedre dit CV


Det endelige mål for at studere i udlandet er at fremhæve din studietid.
I en tid med globalisering, en international karriere er mere værdifuld for recruiter. Det viser, at du er selvstændig, åben minded med en vis intellektuel nysgerrighed. At leve uden for dit hjemland, skal du have tilpasning færdigheder. Disse færdigheder er meget efterspurgt af aftagerne. Desuden vil denne erfaring i udlandet være en måde at differentiere dig selv og konkurrere lettere på arbejdsmarkedet. Glem ikke at nævne din oplevelse på dit cv! 'Jeg har lært at leve væk fra hjemmet og integrere mig til et nyt miljø'

Hvad hvis du ikke ønsker at gå alene?


For visse mennesker, der forlader sig selv er en fornøjelse. For andre Men initiativet synes farefulde og kræver mod. Det er rigtigt, at der er forhindringer: valg af uddannelse; sygeforsikring; høje udgifter til rejse og ophold i udlandet ...
Studerende, der tøver, og frygter den mængde papirarbejde kan få hjælp fra 'udvekslingsprogrammer'. De blev skabt for at bedst fremme de studerendes mobilitet. Du skal dog ikke forvente at kunne forlade med kort varsel. På dette område, ingen mirakel: du skal forberede din afrejse mindst et år før den planlagte afrejsedato, hvis kun for registreringen.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All