Help

NEW ARTICLE

Кои са 5 добри причини да отидете проучване в чужда страна?Обучение в чужбина? Тя е едновременно завладяващ и страшно? Ако все още сте малко склонен да приеме предизвикателството, Polyglotclub дава основните причини за напускане на родината си. Осмели приключението!
Пътуване в чужбина за образованието си, не само да се случи! Преди всичко, да отида за правилните причини?
Ето 5 от тях:

1. Научете чужд език


Станете двуезично изглежда днес в необходимост. Какъв по-добър начин да научите чужд език от пълно потапяне? Непрекъснато практика език с родната си страна, е най-добрият начин да го овладеят. Чрез обучението си, дори може да научите специфична техническа лексика, свързана с вашата област (мениджмънт, финанси, комуникации, ...). Това е един много ценен актив за подбор на персонал. Освен професионалната предимство, майсторски други езици ще ви позволи да получите повече приятели лесно. Защо да не се установят в страната по-късно? Въпреки това, дори и там е нужно време, за да стане многоезичен. Вие ще трябва най-малко три месеца, за да имат добри познания по езика. A едногодишен престой, разбира се, най-добре.
Там можете да участвате в многоезични събития да се срещне с местни и практикува интензивно езика.

2. Открийте нова култура


Глобализацията е стандартизиран повечето култури, но не съвсем! Всеки запазва своите специфики. Тя може да бъде интересно да се открият други начини на живот, това ще ви даде по-голяма откритост. Ще осъзнаете, че има различни начини на мислене и виждане на нещата. С остър критичен ум, вие ще бъдете в състояние да сравнят и преценят събитията у дома или на друго място.

3. Изграждане самочувствие


'Сам в джунглата', това пътуване в неизвестното, ще ви накара да узрее. Без семейството си, ще трябва да преживяват с по своему. Уникален опит за изграждане на увереност в себе си! Ще научите повече за себе си, но и ще се отворят за другите. Ще срещнете много хора и да се адаптира към различни ситуации и да се върне като нов човек.

4. Научете различен начин


Методите на преподаване не са едни и същи навсякъде, отколкото тук, у дома! Вие ще трябва да се приспособят към учебната среда, където правилата са различни.

Например, в Обединеното кралство или САЩ, учители насърчават личното мислене, а не учене наизуст.
Не се притеснявайте: вие със сигурност ще бъде на необходимото ниво. Ако се приема в чужда училище, това обикновено означава, че сте добър ученик. Всъщност, изборът обикновено се основава на вашите записи и вашата мотивация.

5. Подобряване на вашата автобиография


Крайната цел на обучението в чужбина е да се подчертае период си на обучение.
В ерата на глобализацията, международна кариера е по-ценен за работодателя. Това показва, че сте независим, отворен ум с известно интелектуално любопитство. За да живеят извън страната си, трябва да имате умения за адаптация. Тези умения са изключително търсени от работодатели. В допълнение, този опит в чужбина ще бъде начин да се разграничи себе си и да се конкурират по-лесно на пазара на труда. Не забравяйте да споменете своя опит на автобиографията си! 'Научих се да живея далеч от дома и се интегрира себе си в нова среда'

Какво става, ако не искате да се справя сама?


За някои хора, оставяйки по себе си е удоволствие. За други обаче, инициативата изглежда опасно и изисква кураж. Вярно е, че съществуват пречки: избор на обучение; здравно осигуряване; високи разходи за пътуване и пребиваване в чужда държава ...
Студентите, които се колебаят и се страхуват, че документацията, може да получите помощ от 'програми за обмен'. Те са създадени, за да най-доброто насърчаване на студентската мобилност. Въпреки това, не се очаква да бъде в състояние да напусне в кратък срок. В тази област, не чудо: вие трябва да подготви заминаването си най-малко една година преди датата на заминаване по разписание, ако само за регистрацията.

Related topics: