Help

5 goeie redenen om in het buitenland te studeren.In het buitenland studeren? Het is zowel fascinerend en eng? Als u nog steeds een beetje terughoudend om de sprong te wagen, Polyglotclub geeft u de belangrijkste redenen voor het verlaten van uw eigen land. Durft het avontuur!
Naar het buitenland voor je opleiding is er niet zomaar! Boven alles, ga je voor de juiste redenen?
Hier zijn 5 van hen:

1. Leer een vreemde taal


Word tweetalige lijkt tegenwoordig een noodzaak. Welke betere manier om een ​​vreemde taal dan het totale onderdompeling leren? Continue praktijk een taal met native land is de beste manier om het te beheersen. Door middel van je studie, kun je zelfs leren specifieke technische woordenschat met betrekking tot uw vakgebied (management, financiën, communicatie, ...). Het is een zeer waardevolle aanwinst voor de recruiters. Naast de professionele voordeel, zal meester andere talen kunt u meer vrienden gemakkelijk. Waarom niet later vestigen in het land? Maar zelfs daar het kost tijd om meertalig te worden. U moet ten minste drie maanden de tijd om een ​​goede kennis van de taal hebben. Een eenjarig verblijf is natuurlijk het beste.
Eenmaal daar kunt u deelnemen aan meertalige evenementen voor een ontmoeting met de lokale en de praktijk intensief de taal.

2. Ontdek een nieuwe cultuur


Globalisering heeft gestandaardiseerd meeste culturen, maar niet helemaal! Elk behoudt zijn specifieke kenmerken. Het kan interessant zijn om andere manieren van leven, dit geeft je meer openheid te geven te ontdekken. Zul je beseffen dat er verschillende manieren van denken en dingen te zien. Met een scherpe kritische geest, zul je nu in staat zijn om te vergelijken en te beoordelen de gebeurtenissen thuis of elders.

3. Bouw zelfvertrouwen


'Alone in the jungle', deze reis naar het onbekende zal je volwassen. Zonder uw familie, moet u door te krijgen op uw eigen. Een unieke ervaring om zelfvertrouwen op te bouwen! Je zult meer over jezelf te leren, maar ook open te stellen voor anderen. U zult vele mensen te ontmoeten en aan te passen aan verschillende situaties en komen terug als een nieuw persoon.

4. Leer anders


De lesmethoden zijn niet hetzelfde ergens anders dan hier, bij u thuis! Je zal moeten aanpassen aan een leeromgeving waarin de regels zijn anders.

Bijvoorbeeld, in het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten, leraren stimuleren persoonlijke denken in plaats van leren door het hart.
Maak je geen zorgen: je zal zeker op peil. Als u in een buitenlandse school zijn aanvaard, betekent dit meestal dat je een goede student. Inderdaad, is de keuze meestal gebaseerd op uw administratie en uw motivatie.

5. Verbeter je CV


Het uiteindelijke doel van studeren in het buitenland is om uw periode van studie te markeren.
In het tijdperk van globalisering, een internationale carrière is waardevoller voor de recruiter. Dit laat zien dat je onafhankelijk, open minded met een zekere intellectuele nieuwsgierigheid. Om buiten uw eigen land wonen, moet je aanpassing vaardigheden. Die vaardigheden zijn zeer gevraagd door recruiters. Daarnaast zal deze ervaring in het buitenland een manier om jezelf te onderscheiden en makkelijker op de arbeidsmarkt concurreren. Vergeet niet om uw ervaring te vermelden op je CV! 'Ik heb geleerd om uitwonend en te integreren mezelf aan een nieuwe omgeving'

Wat als je niet wilt om alleen te gaan?


Voor sommige mensen, verlaten op zijn eigen is een genot. Voor anderen echter het initiatief lijkt hachelijke en vereist moed. Het is waar dat obstakels bestaan: de keuze van de opleiding; ziektekostenverzekering; hoge kosten van reis en verblijf in het buitenland ...
Studenten die aarzelen en vrezen dat de hoeveelheid papierwerk kan hulp krijgen van 'uitwisselingsprogramma's'. Ze zijn gemaakt om het beste te bevorderen studentenmobiliteit. Echter, verwacht niet te kunnen vertrekken op korte termijn. In dit gebied, geen wonder: u moet uw vertrek voor te bereiden ten minste een jaar voor de geplande vertrekdatum, al was het maar voor de registratie.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All