Help

Hoe om vrienden te maken tijdens het reizen (2/5)?Deel 2 van de 5 (Ga naar deel 1 - Ga naar deel 3 )

- Couchsurfing


Het idee is heel eenvoudig: de mensen over de hele wereld te openen hun huizen en bieden een 'gratis' hosting. Waarom zou iedereen het erover eens om dat te doen? Nou ja, voor veel mensen is het een manier om hun horizon te verbreden en nieuwe mensen die de liefde van reizen delen voldoen. Het is niet alleen een gratis hosting.
Het voordeel van Couchsurfing is om de lokale bevolking, die een regio te ontdekken en bieden u een ander perspectief van wat je zou hebben gehad als een 'eenvoudige toerist' te ontmoeten.
Couchsurfing is niet gevaarlijk ... zelfs als je een vrouw bent! Ik ontmoette veel meisjes daar en heb nog nooit problemen gehad. Wat deze meiden zijn gewend te doen is alleen maar contact met mensen die positieve beoordelingen van hun vorige couchsurfers hebben ontvangen.

- Gebruik uw favoriete hobby's


Een site als Meetup kan een zeer goed hulpmiddel zijn. U zult vele groepen gevormd rond dezelfde passie, een sport of een andere activiteit te vinden. Dus als je een fan bent van de tocht vindt u zonder problemen een lokale groep. Een van de snelste manieren om nieuwe mensen te ontmoeten is dezelfde passie te delen.

- Leer een nieuwe activiteit


Wat te doen als je geen passie te delen? De truc is om een ​​activiteit die specifiek zijn voor het gebied waar u bent te proberen.
U kunt, bijvoorbeeld, nemen taalcursussen, leren flamenco gitaar te spelen, ontdekken Toscaanse keuken of zelfs op de schoenen van 'Ceilidh dance' (Schotse dans).

Niet alleen zal je anderen zoals jij te ontmoeten, maar je zal ook testen nieuwe ervaringen. Om te beginnen, zou ik adviseren het gebruik van een reisgids. Probeer om te zien wat bijzonders over het gebied dat u bezoekt is en vragen rond die kans om u lessen te geven zou zijn. Sites zoals Craigslist laat u vele berichten gewijd aan lokale activiteiten en verwijst naar mensen die u kan informeren of geef je les.

- Pub Crawl


Dit advies is denk ik voor jongere onder ons. Een goede manier om snel vrienden te maken is om een ​​kroegentocht te doen. Deze bestaat in het koppelen van 4 of 5 bars in één nacht terwijl het maken van vrienden over een paar drankjes.
Jeugdherbergen (en sommige hotels) zijn perfecte plekken om een ​​kroegentocht te beginnen. Je zult vaak zien advertenties getoond bij de receptie.

Ga naar deel 1 - Ga naar deel 3

Related topics: