Help

Is Engels genoeg in het buitenland?Als u van plan bent om te verblijven in een niet-Engels sprekend land en van plan om meer dan wonen in een expat bubble en gewoon 'te krijgen door' in het land, afhankelijk van waar je naartoe gaat, moet u de lokale taal te leren .

Heel eenvoudig, Engels is niet altijd genoeg. Ik leerde dit vele jaren geleden terwijl het proberen om mijn weg in München op mijn eerste reis naar Duitsland en meer recentelijk na zes jaar te hebben doorgebracht in Thailand.

Het is een vergissing om mensen zullen begrijpen Engels aannemen. Het kan 's werelds meest gesproken taal, maar de overgrote meerderheid van de mensen op aarde spreken geen Engels.
Leer hoe met de lokale bevolking te communiceren in hun eigen taal - niet alleen zal het uw leven een stuk gemakkelijker, zal het u helpen meer volledig te ervaren van de cultuur.
Cultuur kan worden opgesplitst in twee arch-categorieën: historische cultuur en moderne cultuur.
Terwijl u in staat zijn om de geschiedenis van een land met Engels te studeren, zal je niet zijn huidige cultuur te begrijpen zonder dat ook kennen van de taal waarin die cultuur wordt uitgedrukt.

Bijvoorbeeld, in het Thais, je niet zeggen dat iemand te laat is, zeg je ze 'langzaam komen'.
Als je om letterlijk te vertalen en te zeggen dat iemand laat zou komen, zou dit laat in de avond betekenen.
Als je gaat om een ​​aanzienlijke hoeveelheid tijd doorbrengen in een land, doe jezelf een plezier en leren van de lokale taal!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All