Ajutor

NEW ARTICLE

Care sunt cele 5 motive bune pentru a merge studiu într-o țară străină?Studiul în străinătate? Este atât de fascinant și înfricoșător? Dacă sunteți încă un pic reticente în a arunca, Polyglotclub vă oferă principalele motive pentru părăsirea țării de origine. Indrazneste aventura!
Mergând în străinătate pentru educatia ta nu doar se întâmple! Mai presus de toate, nu te duci pentru motivele corecte?
Iata 5 dintre ele:

1. învăța o limbă străină


Bilingvă Inregistreaza pare astăzi o necesitate. Ce modalitate mai bună de a învăța o limbă străină decât imersiune totala? Practică continuă un limbaj cu tara de origine este cea mai bună modalitate de a stăpâni. Prin studiile tale, poți învăța chiar vocabularul tehnic specific legate de domeniul tau (management, finanțe, comunicare ...). Este un atu foarte valoros pentru recrutori. Pe lângă avantajul profesional, alte limbi de master vă va permite să obțineți mai multi prieteni cu ușurință. De ce nu se stabilească în țară mai târziu? Cu toate acestea, chiar și acolo este nevoie de timp pentru a deveni multilingv. Veți avea nevoie de cel puțin trei luni pentru a avea o bună cunoaștere a limbii. Un sejur de un an, desigur, este cel mai bine.
Odată ajuns acolo, puteți participa la evenimentele multilingve să se întâlnească cu reglementările locale și practica intensiv limba.

2. Descoperiți o nouă cultură


Globalizarea a standardizat majoritatea culturilor, dar nu complet! Fiecare își păstrează specificul acesteia. Acesta poate fi interesant de a descoperi alte modalități de viață, acest lucru vă va oferi o mai mare deschidere. Vei realiza că există diferite moduri de gândire și de a vedea lucrurile. Cu o minte ascuțită critic, va fi acum posibilitatea de a compara și judeca evenimentele de la domiciliu sau în altă parte.

3. Build încrederea în sine


'Singur în jungla', această călătorie în necunoscut va face sa te maturiza. Fără familia ta, va trebui să se descurce pe cont propriu. O experiență unică de a construi încrederea în sine! Vei afla mai multe despre tine, dar de asemenea, va deschide la alții. Veți întâlni mulți oameni și să se adapteze la situații diferite și să vină înapoi ca o nouă persoană.

4. Aflați diferit


Metodele de predare nu sunt la fel în altă parte decât aici, la domiciliu! Va trebui să se adapteze la un mediu de învățare în cazul în care regulile sunt diferite.

De exemplu, în Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, profesorii încurajează gândirea personal, mai degrabă decât de învățare pe de rost.
Nu vă faceți griji: veti fi cu siguranta pana la alin. Dacă sunt acceptate într-o școală străină, înseamnă de obicei că ești un elev bun. Într-adevăr, selecția se bazează de obicei pe înregistrările dumneavoastră și motivația dumneavoastră.

5. Îmbunătățiți CV-ul


Scopul final al studia în străinătate este de a evidenția perioada de studiu.
În epoca globalizării, o cariera internationala este mult mai valoros pentru recrutorul. Acest lucru arată că ești independentă, deschisă la minte cu o oarecare curiozitate intelectuală. Pentru a trăi în afara țării de origine, trebuie să aibă abilități de adaptare. Aceste abilități sunt foarte solicitate de recrutori. În plus, această experiență în străinătate va fi o modalitate de a te diferenția și de a concura mai ușor pe piața muncii. Nu uita să menționezi experiența dumneavoastră pe CV-ul tau! 'Am învățat să trăiesc departe de casă și integra mă la un mediu nou'

Ce se întâmplă dacă nu vrei să mergi singur?


Pentru anumite persoane, lăsând pe cont propriu este o placere. Pentru toate acestea alții, inițiativa pare periculos și necesită curaj. Este adevărat că există obstacole: alegerea de formare; de asigurări de sănătate; costul ridicat de călătorie și de ședere în țară străină ...
Elevii care ezita și se tem de cantitatea de documente pot primi ajutor de la 'programe de schimb'. Acestea au fost create pentru a promova cel mai bine mobilitatea studenților. Cu toate acestea, nu vă așteptați să fie în măsură să părăsească în timp scurt. În acest domeniu, nu miracol: trebuie să se pregătească de plecare cu cel puțin un an înainte de data de plecare programată, dacă numai pentru înregistrarea.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All