Súgó

NEW ARTICLE

Melyek a 5 jó ok, hogy menjen tanulmány egy idegen országban?Külföldön tanulni? Ez mind lenyűgöző és félelmetes? Ha még mindig egy kicsit vonakodott, hogy fejest ugrik, Polyglotclub megadja neked a fő oka elhagyja az anyaországot. Mer a kaland!
Külföldi út a nevelés nem csak történik! Mindenekelőtt mész a megfelelő okok miatt?
Íme 5 őket:

1. idegen nyelvet tanulni


Legyél kétnyelvű tűnik manapság szükség. Mi a jobb módja annak, hogy idegen nyelvet tanulni, mint a teljes merítés? Folyamatos gyakorlással egy nyelvet hazájában a legjobb módja, hogy elsajátítsák azt. Keresztül a tanulmányok, akkor azt is megtanulják az adott szaknyelv kapcsolódnak a területen (menedzsment, pénzügy, kommunikáció ...). Ez egy nagyon értékes eszköz a toborzók. Különben szakmai szempontból, a mester más nyelveken lehetővé teszi, hogy minél több barátok könnyen. Miért nem rendezi az ország később? Azonban még ott időbe telik a többnyelvű lett. Szükséged lesz legalább három hónapja, hogy egy jó ismerete a nyelv. Az egy éves tartózkodásra természetesen a legjobb.
Ott részt vehetsz a többnyelvű rendezvények hogy megfeleljen a helyi és a gyakorlat intenzíven a nyelvet.

2. felfedezzen egy új kultúrát


Globalizáció szabványosított legtöbb kultúrában, de nem teljesen! Minden megtartja sajátosságait. Érdekes lehet felfedezni más életformák, ez adja meg a nagyobb nyitottság. Rá fogsz jönni, hogy vannak különböző gondolkodásmód és látni a dolgokat. Egy éles kritikai gondolkodás, akkor most már tudja összehasonlítani és megítélni az eseményeket otthon vagy máshol.

3. Építsünk önbizalom


'Alone in the Jungle', ez az út az ismeretlenbe fog neked érett. Nélkül a család, akkor lesz, hogy a saját. Egyedülálló élmény építeni önbizalmát! Akkor többet magáról, hanem megnyílik a többiek. Fog találkozni sok ember, és alkalmazkodni a különböző helyzetekhez, és gyere vissza, mint egy új ember.

4. Ismerje meg másképp


A tanítási módszerek nem ugyanaz máshol, mint itt, otthon! Meg kell állítanod, hogy a tanulási környezet, ahol a szabályok eltérőek.

Például az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, a tanárok ösztönzik a személyes gondolkodás helyett tanulás szívében.
Ne aggódj: akkor biztosan színvonalas. Ha elfogadják a külföldi iskolával, az általában azt jelenti, hogy van egy jó tanuló. Valóban, a kiválasztás alapja rendszerint a nyilvántartások és a motiváció.

5. Fejlessze a CV


A végső cél a külföldön tanuló, hogy kiemelje a tanulmányi időszak.
A globalizáció korában, egy nemzetközi karrierje sokkal értékesebb a toborzó. Ez azt mutatja, hogy független, nyitott gondolkodású egy bizonyos intellektuális kíváncsiság. Élni nem a saját országában, akkor szükség van alkalmazkodási képessége. Ezek a készségek erősen követelte a toborzók. Ezen kívül ez a külföldi tapasztalatszerzés lesz a módja annak, hogy megkülönböztesse magát, és versenyezni könnyebben a munkaerőpiacon. Ne felejtsük el megemlíteni a tapasztalat az önéletrajz! 'Megtanultam, hogy élni távol az otthontól, és integrálja magam, hogy egy új környezetben'

Mi van, ha nem akarsz egyedül menni?


Mert bizonyos emberek, így a saját öröm. Mások számára azonban a kezdeményezés úgy tűnik, veszedelmes és bátorság is kell hozzá. Igaz, hogy akadály van: választott képzés; egészségbiztosítás; magas költségek utazási és tartózkodási helye a külföldi ...
Diákok, akik bizalommal és félni a mennyiségű papírmunkát kaphat 'csereprogram'. Ők hozták létre a leghatékonyabban támogatni a hallgatói mobilitást. Azonban nem várhatjuk el, hogy hagyja rövid határidővel. Ezen a területen, nem csoda: készítse elő az indulás előtt legalább egy évvel a tervezett indulás dátumát, ha csak a regisztrációt.

Related topics:

Comments