Помоћ

Који су 5 добрих разлога да иду студију у страној земљи?Студирају у иностранству? То је и фасцинантно и страшно? Ако сте још увек мало нерадо рескирати, Полиглотцлуб вам даје главне разлоге за одлазак своју домовину. Даре авантуру!
Одлазак у иностранство за твоје образовање не само догоди! Изнад свега, идете из правих разлога?
Ево 5 од њих:

1. Научите страни језик


Постаните двојезична изгледа данас нужност. Који је бољи начин да научите страни језик него тотално утопили? Континуирана пракса језика са родној земљи је најбољи начин да се то савлада. Кроз студија, можете чак научити посебно стручно вокабулар везан за вашу област (менаџмента, финансија, комуникационе ...). То је врло вредна имовина на регрутери. Поред стручног предност, мастер и други језици ће вам омогућити да лакше добијете више пријатеља. Зашто не населе у земљи касније? Међутим, чак и тамо је потребно време да постане вишејезично. Мораћете најмање три месеца да имају добро знање језика. Једногодишњи боравак наравно је најбоље.
Када тамо можете учествовати у догађајима вишејезичности да се састане са локалном и практикују интензивно језик.

2. Откријте нову културу


Глобализација је стандардизован већини култура, али не у потпуности! Свака задржава своје специфичности. Може бити интересантно да открије друге начине живота, то ће вам дати већу отвореност. Ви ћете схватити да постоје различити начини размишљања и гледања на ствари. Оштрим критичког ума, сада ће моћи да упореде и оцењују догађаје код куће или другде.

3. Изградити самопоуздање


'Сам у џунгли', ово путовање у непознато ће вас зреле. Без ваше породице, мораћете да се од сами. Јединствено искуство да се изгради самопоуздање! Сазнаћете више о себи него и отвориће другима. Ви ћете срести многе људе и прилагођавају различитим ситуацијама и вратити као нови особа.

4. Сазнајте другачије


Наставне методе нису исти на другом месту него овде, код куће! Мораћете да се прилагоди окружење за учење где се разликују правила.

На пример, у Великој Британији или САД, наставници охрабрују лични размишљање, а не учење напамет.
Не брините: ви ћете сигурно бити на висини. Ако будете примљени у страној школи, то обично значи да сте добар студент. Заиста, избор се обично заснива на своју евиденцију и ваше мотивације.

5. Унапредите свој ЦВ


Крајњи циљ студирања у иностранству је да истакне свој период студирања.
У ери глобализације, међународна каријера је вреднији за привучете. То показује да сте независни, отвореног ума са одређеном интелектуалне радозналости. Да живим изван своје матичне земље, потребно је да имате вештине адаптација. Те вештине су врло тражени од регрутери. Осим тога, ова искуство у иностранству ће бити начин да се диференцирају и лакше такмиче на тржишту рада. Не заборавите да помињемо ваше искуство на вашу биографију! 'Научио сам да живим далеко од куће и интегришу се у нову средину'

Шта ако не желиш да идеш сама?


За поједине људе, остављајући по себи је задовољство. За друге, међутим, иницијатива изгледа опасно и захтева храброст. Тачно је да постоје препреке: избор обука; здравствено осигурање; Висока цена путовања и боравка у страној земљи ...
Студенти који либе и страхују количина папирологије може добити помоћ из 'програма размене'. Они су створили би најбоље промовисати мобилност студената. Међутим, не очекујте да буду у стању да напусти у кратком року. У овој области, не чудо: морате припремити свој одлазак најмање годину дана пре заказаног датума поласка, ако само за регистрацију.

Related topics: