Помоћ

Како направити пријатеље, док путује (1/5)?Део 1 од 5 (Го то део 2 )

Мислим да је најважније путовање није град или земља која је откривена, али су пријатељи са којима делимо ове тренутке!

Ево неколико савета о томе како да упознам људе и пријатеље када путујете сами.

- Заборавите све своје 'а приори'


Многи људи почињу са безброј 'а приори' и лажним разлозима којима нису могли да ураде неке ствари. Они се осећају превише стари или сувише млад, превише стидљива, итд да покушам да урадим ово или оно. Увек можете научити нешто од свих вас упознам, без обзира на њихову старост.

- Боравак у хостелу


Када путујете сами хостели су несумњиво најбоље место за упознавање људи. Постоје људи свих узраста. Наравно, увек ћете срести младе Глобе-Троттерс али ће наићи на породице које желе да оде на путовање на буџет.
Мала тајна да се сетим о хостелима је да они често нуде једнокреветне собе. На тај начин се борави као у хотелу док уживате у благодетима живота у заједници.
Сада, морамо добити неке информације унапред пре резервације. Сећам се током мог пута у Даблину идем кроз хостелбоокерс сајту да видим шта људи мислили о одређеној локацији. Хостел да су добили најбоље коментаре био на месту нисам знао и чија атмосфера је заиста сјајна. У принципу, наћи ћете врло детаљне и истините коментаре.

- листа Полиглот Цлуб језика догађаји


Полиглот чланови клуба организују састанке
у многим градовима широм света. Учесници су веома отворени. Ви ће се састати мештане који желе да уче стране језике и странци (путовања или не) који желе да науче језик земље. Ту можете лако направити пријатеље који такође могу да вам покажем око града.

- Постане лидер: организовати састанак Полиглот Цлуб


Један од основних принципа људске психологије је да су људи увек привлаче вође. Дакле, уместо да чека ствари да се деси, да их се десити!
На пример, можете постати организатор Полиглот Цлуб само стварањем нови састанак на сајту: изабрати леп и миран јавном месту Довнтовн (као кафани или парк), дан и време. Остали чланови у области са регистра за ваш догађај и ви ћете упознати много нових пријатеља.

Само направите нови састанак ОВДЕ!

Иди на део 2

Related topics: