Help

Hoe om vrienden te maken tijdens het reizen (1/5)?Deel 1 van 5 (Ga naar deel 2 )

Ik denk dat het belangrijkste reis is niet de stad of het land dat wordt ontdekt, maar de vrienden met wie we delen deze momenten!

Hier zijn enkele tips over hoe om mensen te ontmoeten en vrienden te maken wanneer alleen reizen.

- Vergeet al je 'a priori'


Veel mensen beginnen met talloze 'a priori' en valse redenen waardoor zij bepaalde dingen niet kon doen. Ze voelen zich te oud of te jong, te verlegen, etc. om te proberen om dit of dat te doen. U kunt altijd iets van iedereen die je ontmoet, ongeacht hun leeftijd te leren.

- Verblijf in een hostel


Bij het reizen alleen hostels zijn ongetwijfeld de beste plek om mensen te ontmoeten. Er zijn mensen van alle leeftijden. Natuurlijk zal je altijd aan jonge globetrotters, maar je zult ook tegenkomen gezinnen die ervoor kiezen om te gaan reizen op een begroting.
De kleine geheim te onthouden over hostels is dat ze vaak bieden eenpersoonskamers. Deze manier u verblijft als in een hotel terwijl u geniet van de voordelen van de gemeenschap leven.
Nu, we moeten ook wat informatie vooruit te komen alvorens te boeken. Ik herinner me tijdens mijn reis naar Dublin ik ging door de HostelBookers website om te zien wat mensen dachten van een bepaalde locatie. Het Hostel dat de beste reacties had ontvangen was in een plaats waar ik nooit gekend en waarvan de sfeer was echt geweldig. In het algemeen zal u zeer gedetailleerde en echte reacties te vinden.

- Polyglot Club taaluitwisseling events


Polyglot clubleden organiseren bijeenkomsten
in vele steden over de hele wereld. De deelnemers zijn erg open minded. U ontmoet de lokale bevolking die willen vreemde talen en buitenlanders (reizen of niet) die willen de taal van het land te leren leren. Daar kunt u gemakkelijk vrienden die je ook kan laten zien rond de stad te maken.

- Word een leider: organiseer een Polyglot Club vergadering


Een van de basisprincipes van de menselijke psychologie is dat mensen altijd aangetrokken tot leiders. Dus in plaats van te wachten wat er te gebeuren, ze te laten gebeuren!
Zo kunt u een Polyglot Club organisator geworden door gewoon het creëren van een nieuwe vergadering op de website: kies een mooie en rustige openbare plaats in het centrum (zoals een kroeg of een park), een dag en een tijd. Andere leden in het gebied met register voor uw evenement en ontmoet je veel nieuwe vrienden.

Gewoon maken HIER een nieuwe vergadering!

Ga naar deel 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All